Voorspelling: Mexico vs. Polen | WK Voetbal 2022

Twee teams staan vanmiddag klaar voor hun eigen allereerste partij op het wereldkampioenschap in Qatar. Benieuwd wat de voorspelling van de WK-wedstrijd ‘Mexico – Polen’ is? In dit artikel sommen we op wat bookmakers, Google en analisten verwachten van de match van vanmiddag—op dinsdag 22 november 2022 om 17:00 uur Nederlandse tijd.

Voorspelling van WK-wedstrijd Mexico – Polen op dinsdag 22 november 2022: dit zeggen de bookmakers

Over het algemeen worden de voorspellingen van bookmakers vaak gebruikt om een inschatting te maken van de kansen van beide partijen in een sportwedstrijd. Deze bedrijven gebruiken namelijk een brede selectie van datamodellen om met kansberekening een getal te plakken op de waarschijnlijkheid van elke uitslag. Op het moment van schrijven krijg je op de wedstrijdpagina van BetCity 2.43x je inzet als Mexico wint, 3.10x als de wedstrijd in gelijkspel eindigt en 3.30x als Polen er met de winst vandoor gaat. Dit vertaalt in geschatte kansen van afgerond 41% (winst voor Mexico), 32% (gelijkspel) en 30% (winst voor Polen). Deze quoteringen in de strijd tussen Mexico vs. Polen zijn onderhevig aan live wijzigingen.

💰 Let op: Als welkomstbonus krijg je van BetCity nu een €50 Free Bet bij een storting van minimaal datzelfde bedrag. → Ga direct naar de WK-actie €50 Free Bet. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

En wat is dan de meest waarschijnlijke uitslag volgens het wedkantoor? Hoe groter de kans wordt geacht dat de wedstrijd resulteert in een specifieke einduitslag, hoe minder je ervoor uitgekeerd krijgt. Een 1-1 gelijkspel betaalt het minst uit (5.80x, dus afgerond 17% kans), waarna 1-0 winst voor Mexico (6.75x) en 0-0 gelijkspel (7.50x) volgen. Bij 0-1 winst voor Polen krijg je 8.00x, terwijl je bij 2-0 winst voor Mexico 10.50x krijgt. Ten slotte geeft de bookmaker een 0-2 winst voor Polen de odds van 15.00x, dus dat wordt relatief onwaarschijnlijker geacht. Ook deze kansen kunnen nog veranderen.

Ook Google doet een voorspelling en geeft aan: 38% winkans voor Mexico tegen Polen

Sinds een tijdje verbindt ook Google een kansberekening aan voetbalwedstrijden. Volgens de gigantische zoekmachine zou Mexico op het moment van schrijven 38% kans op winst hebben tegen Polen. Daarentegen wordt een waarschijnlijkheid van 31% geplakt op een gelijkspel, terwijl winst voor het Europese land een gelijkende kans van 31% gegeven wordt. Ook deze percentages schommelen constant, dus ze kunnen in aanloop naar de wedstrijd nog veranderen.

🇲🇽 MexicoGelijkspel🇵🇱 Polen
38%31%31%

YouTube-video van Voetbal International met de voorspellingen voor Groep C van het WK

Voetbal International plaatst op YouTube video’s met analisten waarin wordt besproken wat de verwachte uitslag van de WK-poules is. In de onderstaande video wordt in blokken gesproken door Süleyman Öztürk, Bas van den Hoven en Matthijs Vegter wat ze verwachten van de wedstrijden tijdens het wereldkampioenschap. Groep C met Argentinië, Saoedi-Arabië, Mexico en Polen wordt vanaf 26:25 tot 34:53 doorgenomen.

🏆 WK 2022 VOORSPELLEN met BAS & SULEY

Veelgestelde vragen

  • Wie wint Mexico – Polen volgens de voorspelling van de bookmakers?

    Op het moment van schrijven verwacht onze geraadpleegde bookmaker in de WK-voorspelling dat Mexico afgerond 41% kans maakt op winst, terwijl de schattingen voor gelijkspel op 32% en voor winst van Polen op 30% uitkomen.

  • Wat voor uitslag voorspellen de bookmakers bij de WK-wedstrijd Mexico vs. Polen op dinsdag 22 november 2022?

    De laagste quotering, en dus de hoogste kansberekening, wordt verbonden aan een gelijkspel van 1-1. Hierop wordt een afgeronde kans van 17% geplakt.

Wij zijn gek op het streamen van films, series, sport, podcasts en luisterboeken. Jij ook? Volg ons dan via onze website en social media kanalen voor het laatste nieuws over de beste content op de streamingdiensten in Nederland.