Voorspelling: Marokko vs. Kroatië | WK Voetbal 2022

Twee teams staan vanochtend klaar voor hun eigen allereerste partij op het eindtoernooi in Qatar, waaronder de verliezend finalist van het wereldkampioen in 2018. Benieuwd wat de voorspelling van de WK-wedstrijd ‘Marokko – Kroatië’ is? In dit artikel sommen we op wat bookmakers, Google en analisten verwachten van de match in de ochtend van woensdag 23 november 2022 om 11:00 uur Nederlandse tijd.

Voorspelling van WK-wedstrijd Marokko – Kroatië op woensdag 23 november 2022: dit zeggen de bookmakers

Over het algemeen worden de voorspellingen van bookmakers vaak gebruikt om een inschatting te maken van de kansen van beide partijen in een sportwedstrijd. Deze bedrijven gebruiken namelijk een brede selectie van datamodellen om met kansberekening een getal te plakken op de waarschijnlijkheid van elke uitslag. Op het moment van schrijven krijg je op de wedstrijdpagina van BetCity 2.14x je inzet als Kroatië wint, 3.15x als de wedstrijd in gelijkspel eindigt en 3.95x als Marokko er met de winst vandoor gaat. Dit vertaalt in geschatte kansen van afgerond 47% (winst voor Kroatië), 32% (gelijkspel) en 25% (winst voor Marokko). Deze quoteringen in de strijd tussen Marokko vs. Kroatië zijn onderhevig aan live wijzigingen.

💰 Let op: Als welkomstbonus krijg je van BetCity nu een €50 Free Bet bij een storting van minimaal datzelfde bedrag. → Ga direct naar de WK-actie €50 Free Bet. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

En wat is dan de meest waarschijnlijke uitslag volgens het wedkantoor? Hoe groter de kans wordt geacht dat de wedstrijd resulteert in een specifieke einduitslag, hoe minder je ervoor uitgekeerd krijgt. Opmerkelijk genoeg betaalt een 1-1 gelijkspel het minst uit (6.00x, dus afgerond 17% kans), waarna 0-1 winst voor Kroatië (6.25x) en 0-0 gelijkspel (7.50x) volgen. Bij zowel 0-2 winst voor Kroatië als 1-0 winst voor Marokko krijg je 9.00x, terwijl je bij 2-0 winst voor de Kroaten een quotering van 18.00x krijgt. Ook deze kansen kunnen nog veranderen.

→ Soortgelijke voorspellingen over andere WK-wedstrijden vandaag vind je voor Duitsland – Japan (om 14:00 uur), Spanje – Costa Rica (om 17:00 uur) en België – Canada (om 20:00 uur) 🏟️

Ook Google doet een voorspelling en geeft aan: 46% winkans voor Marokko tegen Kroatië

Sinds een tijdje verbindt ook Google een kansberekening aan voetbalwedstrijden. Volgens de gigantische zoekmachine zou Kroatië op het moment van schrijven 46% kans op winst hebben tegen Marokko. Daarentegen wordt een waarschijnlijkheid van 29% geplakt op een gelijkspel, terwijl winst voor Marokko een kans van 25% gegeven wordt. Ook deze percentages schommelen constant, dus ze kunnen in aanloop naar de wedstrijd nog veranderen.

🇲🇦 MarokkoGelijkspel🇭🇷 Kroatië
25%29%46%

YouTube-video van Voetbal International met de voorspellingen voor Groep F van het WK

Voetbal International plaatst op YouTube video’s met analisten waarin wordt besproken wat de verwachte uitslag van de WK-poules is. In de onderstaande video wordt in blokken gesproken door Süleyman Öztürk, Bas van den Hoven en Matthijs Vegter wat ze verwachten van de wedstrijden tijdens het wereldkampioenschap. Groep F met België, Canada, Marokko en Kroatië wordt vanaf 48:10 tot 56:28 doorgenomen.

🏆 WK 2022 VOORSPELLEN met BAS & SULEY

Veelgestelde vragen

  • Wie wint Marokko – Kroatië volgens de voorspelling van de bookmakers?

    Op het moment van schrijven verwacht onze geraadpleegde bookmaker in de WK-voorspelling dat Kroatië afgerond 47% kans maakt op winst, terwijl de schattingen voor gelijkspel op 32% en voor winst van Marokko op 25% uitkomen.

  • Wat voor uitslag voorspellen de bookmakers bij de WK-wedstrijd Marokko vs. Kroatië op woensdag 23 november 2022?

    De laagste quotering, en dus de hoogste kansberekening, wordt verbonden aan een gelijkspel van 1-1. Hierop wordt een afgeronde kans van 17% geplakt.

Wij zijn gek op het streamen van films, series, sport, podcasts en luisterboeken. Jij ook? Volg ons dan via onze website en social media kanalen voor het laatste nieuws over de beste content op de streamingdiensten in Nederland.