Voorspelling: Frankrijk vs. Denemarken | WK Voetbal 2022

Twee teams staan morgenmiddag klaar voor hun tweede partij in Groep D op het wereldkampioenschap in Qatar, waaronder de regerend wereldkampioen uit 2018. Benieuwd wat de voorspelling van de WK-wedstrijd ‘Frankrijk – Denemarken’ is? In dit artikel sommen we op wat bookmakers, Google en analisten verwachten van de match op zaterdag 26 november 2022 om 17:00 uur Nederlandse tijd.

Voorspelling van WK-wedstrijd Frankrijk – Denemarken op zaterdag 26 november 2022: dit zeggen de bookmakers

Over het algemeen worden de voorspellingen van bookmakers vaak gebruikt om een inschatting te maken van de kansen van beide partijen in een sportwedstrijd. Deze bedrijven gebruiken namelijk een brede selectie van datamodellen om met kansberekening een getal te plakken op de waarschijnlijkheid van elke uitslag. Op het moment van schrijven krijg je op de wedstrijdpagina van BetCity 1.75x je inzet als Frankrijk wint, 3.60x als de wedstrijd in gelijkspel eindigt en 5.30x als Denemarken er met de winst vandoor gaat. Dit vertaalt in geschatte kansen van afgerond 57% (winst voor Frankrijk), 28% (gelijkspel) en 19% (winst voor Denemarken). Deze quoteringen in de strijd tussen Frankrijk vs. Denemarken zijn onderhevig aan live wijzigingen.

💰 Let op: Als welkomstbonus krijg je van BetCity nu een €50 Free Bet bij een storting van minimaal datzelfde bedrag. → Ga direct naar de WK-actie €50 Free Bet. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

En wat is dan de meest waarschijnlijke uitslag volgens het wedkantoor? Hoe groter de kans wordt geacht dat de wedstrijd resulteert in een specifieke einduitslag, hoe minder je ervoor uitgekeerd krijgt. Momenteel betaalt winst van Frankrijk met 1-0 het minst uit (6.10x, dus afgerond 16% kans), waarna 1-1 gelijkspel (6.50x), 2-0 (7.00x) en 0-0 (9.00x) volgen. Zowel 0-1 als 0-2 winst voor Denemarken wordt met een quotering van respectievelijk 12.00x en 26.00x relatief een stuk onwaarschijnlijker geacht. Ook deze kansen kunnen nog veranderen.

Ook Google doet een voorspelling en geeft aan: 54% winkans voor Frankrijk tegen Denemarken

Sinds een tijdje verbindt ook Google een kansberekening aan voetbalwedstrijden. Volgens de gigantische zoekmachine zou Frankrijk in de wedstrijd FRA – DEN op het moment van schrijven 54% kans op winst hebben tegen Denemarken. Daarentegen wordt een waarschijnlijkheid van 26% geplakt op een gelijkspel, terwijl winst voor Denemarken een kans van 20% gegeven wordt. Ook deze percentages schommelen constant, dus ze kunnen in aanloop naar de wedstrijd nog veranderen.

🇫🇷 FrankrijkGelijkspel🇩🇰 Denemarken
54%26%20%

YouTube-video’s met voorspellingen voor Groep D van het WK

Voetbal International plaatst op YouTube video’s met analisten waarin wordt besproken wat de verwachte uitslag van de WK-poules is. In de onderstaande video wordt in blokken gesproken door Süleyman Öztürk, Bas van den Hoven en Matthijs Vegter wat ze verwachten van de wedstrijden tijdens het wereldkampioenschap. Groep D met Frankrijk, Denemarken, Tunesië en Australië wordt vanaf 34:53 tot 44:08 doorgenomen.

🏆 WK 2022 VOORSPELLEN met BAS & SULEY

Daarnaast heeft de geverifieerde YouTuber Zealand, een kanaal met ruim 228 duizend volgers en 44 miljoen views, voorafgaand aan het wereldkampioenschap elk team uitgebreid besproken in video’s van ongeveer 10 minuten per stuk. Hieronder vind je de video’s waarin hij in het Engels zijn eigen prediction deelt over de de kansen van de nationale ploegen. In de onderstaande twee video’s heeft hij het over de ploegen uit Frankrijk (links) en Denemarken (rechts).

World Cup Preview: France Is Too Good
World Cup Preview: Denmark Can Win It All

Veelgestelde vragen

  • Wie wint Frankrijk – Denemarken volgens de voorspelling van de bookmakers?

    Op het moment van schrijven verwacht onze geraadpleegde bookmaker met zijn odds in de WK-voorspelling dat Frankrijk afgerond 57% kans maakt op winst, terwijl de schattingen voor gelijkspel op 28% en voor winst van Denemarken op 19% uitkomen.

  • Wat voor uitslag voorspellen de bookmakers bij de WK-wedstrijd Frankrijk vs. Denemarken op zaterdag 26 november 2022 om 17:00 uur?

    De laagste quoteringen, en dus de hoogste kansberekeningen, wordt verbonden aan een winst van 1-0 voor Frankrijk. Hierop wordt een afgeronde kans van 16% geplakt.

Wij zijn gek op het streamen van films, series, sport, podcasts en luisterboeken. Jij ook? Volg ons dan via onze website en social media kanalen voor het laatste nieuws over de beste content op de streamingdiensten in Nederland.