Voorspelling: Frankrijk vs. Australië | WK Voetbal 2022

Twee teams staan vanavond klaar voor hun eigen allereerste partij op het eindtoernooi in Qatar, waaronder de regerend wereldkampioen uit 2018. Benieuwd wat de voorspelling van de WK-wedstrijd ‘Frankrijk – Australië’ is? In dit artikel sommen we op wat bookmakers, Google en analisten verwachten van de match van vanavond—op dinsdag 22 november 2022 om 20:00 uur Nederlandse tijd.

Voorspelling van WK-wedstrijd Frankrijk – Australië op dinsdag 22 november 2022: dit zeggen de bookmakers

Over het algemeen worden de voorspellingen van bookmakers vaak gebruikt om een inschatting te maken van de kansen van beide partijen in een sportwedstrijd. Deze bedrijven gebruiken namelijk een brede selectie van datamodellen om met kansberekening een getal te plakken op de waarschijnlijkheid van elke uitslag. Op het moment van schrijven krijg je op de wedstrijdpagina van BetCity 1.29x je inzet als Frankrijk wint, 5.50x als de wedstrijd in gelijkspel eindigt en 12.50x als Australië er met de winst vandoor gaat. Dit vertaalt in geschatte kansen van afgerond 78% (winst voor Frankrijk), 18% (gelijkspel) en 8% (winst voor Australië). Deze quoteringen in de strijd tussen Frankrijk vs. Australië zijn onderhevig aan live wijzigingen.

💰 Let op: Als welkomstbonus krijg je van BetCity nu een €50 Free Bet bij een storting van minimaal datzelfde bedrag. → Ga direct naar de WK-actie €50 Free Bet. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

En wat is dan de meest waarschijnlijke uitslag volgens het wedkantoor? Hoe groter de kans wordt geacht dat de wedstrijd resulteert in een specifieke einduitslag, hoe minder je ervoor uitgekeerd krijgt. Een 2-0 winst betaalt het minst uit (5.60x, dus afgerond 18% kans), waarna 1-0 (6.75x) en 3-0 (7.00x) volgen. Bij 1-1 gelijkspel krijg je 10.00x, terwijl je bij 0-0 een quotering van 14.00x krijgt. Ten slotte acht de bookmaker een 0-1 (25.00x) en 0-2 (76.00x) winst voor Australië relatief onwaarschijnlijker. Dan worden zelfs aan Franse winst van onder andere 2-1 (9.50x), 4-0 (12.00x) en 3-1 (12.50x) lagere uitbetalingen gekoppeld. Ook deze kansen kunnen nog veranderen.

Ook Google doet een voorspelling en geeft aan: 77% winkans voor Frankrijk tegen Australië

Sinds een tijdje verbindt ook Google een kansberekening aan voetbalwedstrijden. Volgens de gigantische zoekmachine zou Frankrijk op het moment van schrijven 77% kans op winst hebben tegen Australië. Daarentegen wordt een waarschijnlijkheid van 16% geplakt op een gelijkspel, terwijl winst voor Australië een kans van slechts 7% gegeven wordt. Ook deze percentages schommelen constant, dus ze kunnen in aanloop naar de wedstrijd nog veranderen.

🇫🇷 FrankrijkGelijkspel🇦🇺 Australië
77%16%7%

YouTube-video van Voetbal International met de voorspellingen voor Groep D van het WK

Voetbal International plaatst op YouTube video’s met analisten waarin wordt besproken wat de verwachte uitslag van de WK-poules is. In de onderstaande video wordt in blokken gesproken door Süleyman Öztürk, Bas van den Hoven en Matthijs Vegter wat ze verwachten van de wedstrijden tijdens het wereldkampioenschap. Groep D met Frankrijk, Denemarken, Tunesië en Australië wordt vanaf 34:53 tot 44:08 doorgenomen.

🏆 WK 2022 VOORSPELLEN met BAS & SULEY

Veelgestelde vragen

  • Wie wint Frankrijk – Australië volgens de voorspelling van de bookmakers?

    Op het moment van schrijven verwacht onze geraadpleegde bookmaker in de WK-voorspelling dat Frankrijk afgerond 78% kans maakt op winst, terwijl de schattingen voor gelijkspel op 18% en voor winst van Australië op 8% uitkomen.

  • Wat voor uitslag voorspellen de bookmakers bij de WK-wedstrijd Frankrijk vs. Australië op dinsdag 22 november 2022?

    De laagste quotering, en dus de hoogste kansberekening, wordt verbonden aan een winst van 2-0. Hierop wordt een afgeronde kans van 18% geplakt.

Wij zijn gek op het streamen van films, series, sport, podcasts en luisterboeken. Jij ook? Volg ons dan via onze website en social media kanalen voor het laatste nieuws over de beste content op de streamingdiensten in Nederland.