Voorspelling: Engeland vs. Verenigde Staten | WK Voetbal 2022

Twee teams staan vandaag klaar voor hun tweede partij in Groep B op het wereldkampioenschap in Qatar. Benieuwd wat de voorspelling van de WK-wedstrijd ‘Engeland – Verenigde Staten’ is? In dit artikel sommen we op wat bookmakers, Google en analisten verwachten van de match vanvaond op vrijdag 25 november 2022 om 20:00 uur Nederlandse tijd.

Voorspelling van WK-wedstrijd Engeland – Verenigde Staten op vrijdag 25 november 2022: dit zeggen de bookmakers

Over het algemeen worden de voorspellingen van bookmakers vaak gebruikt om een inschatting te maken van de kansen van beide partijen in een sportwedstrijd. Deze bedrijven gebruiken namelijk een brede selectie van datamodellen om met kansberekening een getal te plakken op de waarschijnlijkheid van elke uitslag. Op het moment van schrijven krijg je op de wedstrijdpagina van BetCity 1.57x je inzet als Engeland wint, 4.20x als de wedstrijd in gelijkspel eindigt en 6.10x als Verenigde Staten er met de winst vandoor gaat. Dit vertaalt in geschatte kansen van afgerond 64% (winst voor Engeland), 24% (gelijkspel) en 16% (winst voor Verenigde Staten). Deze quoteringen in de strijd tussen Engeland vs. Verenigde Staten zijn onderhevig aan live wijzigingen.

💰 Let op: Als welkomstbonus krijg je van BetCity nu een €50 Free Bet bij een storting van minimaal datzelfde bedrag. → Ga direct naar de WK-actie €50 Free Bet. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

En wat is dan de meest waarschijnlijke uitslag volgens het wedkantoor? Hoe groter de kans wordt geacht dat de wedstrijd resulteert in een specifieke einduitslag, hoe minder je ervoor uitgekeerd krijgt. Momenteel betaalt vanwege de verwachte winst van Engeland een eindstand van 1-0 het minst uit (7.00x, dus afgerond 14% kans), waarna 2-0 (7.50x), 1-1 gelijkspel (7.50x) en 0-0 (13.00x) volgen. Zowel 0-1 als 0-2 winst voor Verenigde Staten worden met quoteringen van respectievelijk 16.00x en 31.00 relatief een stuk onwaarschijnlijker geacht. Ook deze kansen kunnen nog veranderen.

→ Soortgelijke voorspellingen over andere WK-wedstrijden dan ENG – USA vandaag vind je voor Wales – Iran (om 11:00 uur), Qatar – Senegal (om 14:00 uur) en Nederland – Ecuador (om 17:00 uur) 🏟️

Ook Google doet een voorspelling en geeft aan: 62% winkans voor Engeland tegen Verenigde Staten

Sinds een tijdje verbindt ook Google een kansberekening aan voetbalwedstrijden. Volgens de gigantische zoekmachine zou Engeland op het moment van schrijven 62% kans op winst hebben tegen Verenigde Staten. Daarentegen wordt een waarschijnlijkheid van 22% geplakt op een gelijkspel, terwijl winst voor Verenigde Staten een kans van 16% gegeven wordt. Ook deze percentages schommelen constant, dus ze kunnen in aanloop naar de wedstrijd nog veranderen.

🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 EngelandGelijkspel🇺🇸 Verenigde Staten
62%22%16%

YouTube-video’s met voorspellingen voor Groep B van het WK

Voetbal International plaatst op YouTube video’s met analisten waarin wordt besproken wat de verwachte uitslag van de WK-poules is. In de onderstaande video wordt in blokken gesproken door Süleyman Öztürk, Bas van den Hoven en Matthijs Vegter wat ze verwachten van de wedstrijden tijdens het wereldkampioenschap. Groep B met Engeland, Iran, Verenigde Staten en Wales wordt vanaf 19:35 tot 26:25 doorgenomen.

🏆 WK 2022 VOORSPELLEN met BAS & SULEY

Daarnaast heeft de geverifieerde YouTuber Zealand, een kanaal met ruim 228 duizend volgers en 44 miljoen views, voorafgaand aan het wereldkampioenschap elk team uitgebreid besproken in video’s van ongeveer 10 minuten per stuk. Hieronder vind je de video’s waarin hij in het Engels zijn eigen prediction deelt over de de kansen van de nationale ploegen. In de onderstaande twee video’s heeft hij het over de ploegen uit Engeland (links) en Verenigde Staten (rechts).

World Cup Preview: Why England Won't Win
World Cup Preview: The USA is Back

Veelgestelde vragen

  • Wie wint Engeland – Verenigde Staten volgens de voorspelling van de bookmakers?

    Op het moment van schrijven verwacht onze geraadpleegde bookmaker met zijn odds in de WK-voorspelling dat Engeland afgerond 64% kans maakt op winst, terwijl de schattingen voor gelijkspel op 24% en voor winst van Verenigde Staten op 16% uitkomen.

  • Wat voor uitslag voorspellen de bookmakers bij de WK-wedstrijd Engeland vs. Verenigde Staten op vrijdag 25 november 2022 om 20:00 uur?

    De laagste quoteringen, en dus de hoogste kansberekeningen, wordt verbonden aan een winst van 1-0 voor Engeland. Hierop wordt een afgeronde kans van 14% geplakt.

Wij zijn gek op het streamen van films, series, sport, podcasts en luisterboeken. Jij ook? Volg ons dan via onze website en social media kanalen voor het laatste nieuws over de beste content op de streamingdiensten in Nederland.