Voorspelling: Duitsland vs. Japan | WK Voetbal 2022

Twee teams staan vanmiddag klaar voor hun eigen allereerste partij op het eindtoernooi in Qatar, waaronder de wereldkampioen van 2014 en de grootste rivaal van ons eigen Oranje. Benieuwd wat de voorspelling van de WK-wedstrijd ‘Duitsland – Japan’ is? In dit artikel sommen we op wat bookmakers, Google en analisten verwachten van de match in de middag van woensdag 23 november 2022 om 14:00 uur Nederlandse tijd.

Voorspelling van WK-wedstrijd Duitsland – Japan op woensdag 23 november 2022: dit zeggen de bookmakers

Over het algemeen worden de voorspellingen van bookmakers vaak gebruikt om een inschatting te maken van de kansen van beide partijen in een sportwedstrijd. Deze bedrijven gebruiken namelijk een brede selectie van datamodellen om met kansberekening een getal te plakken op de waarschijnlijkheid van elke uitslag. Op het moment van schrijven krijg je op de wedstrijdpagina van BetCity 1.44x je inzet als Duitsland wint, 4.75x als de wedstrijd in gelijkspel eindigt en 7.50x als de Japannerse er met de winst vandoor gaat. Dit vertaalt in geschatte kansen van afgerond 69% (winst voor Duitsland), 21% (gelijkspel) en 13% (winst voor Japan). Deze quoteringen in de strijd tussen Duitsland vs. Japan zijn onderhevig aan live wijzigingen.

💰 Let op: Als welkomstbonus krijg je van BetCity nu een €50 Free Bet bij een storting van minimaal datzelfde bedrag. → Ga direct naar de WK-actie €50 Free Bet. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

En wat is dan de meest waarschijnlijke uitslag volgens het wedkantoor? Hoe groter de kans wordt geacht dat de wedstrijd resulteert in een specifieke einduitslag, hoe minder je ervoor uitgekeerd krijgt. De overmacht van Duitsland blijkt groot genoeg te zijn om bij een 2-0 winst het minst uit te betalen: 7.00x, dus afgerond 14% kans. Daarna volgen 1-0 winst (7.50x), 1-1 gelijkspel (8.50x) en 0-0 gelijkspel (15.00x). Zowel 0-1 als 0-2 winst voor Japan wordt relatief een stuk onwaarschijnlijker geacht met quoteringen van respectievelijk 21.00x en 41.00x. Ook deze kansen kunnen nog veranderen.

→ Soortgelijke voorspellingen over andere WK-wedstrijden vandaag vind je voor Marokko – Kroatië (om 11:00 uur), Spanje – Costa Rica (om 17:00 uur) en België – Canada (om 20:00 uur) 🏟️

Ook Google doet een voorspelling en geeft aan: 67% winkans voor Duitsland tegen Japan

Sinds een tijdje verbindt ook Google een kansberekening aan voetbalwedstrijden. Volgens de gigantische zoekmachine zou Duitsland op het moment van schrijven 46% kans op winst hebben tegen Japan. Daarentegen wordt een waarschijnlijkheid van 29% geplakt op een gelijkspel, terwijl winst voor Japan een kans van 25% gegeven wordt. Ook deze percentages schommelen constant, dus ze kunnen in aanloop naar de wedstrijd nog veranderen.

🇩🇪 DuitslandGelijkspel🇯🇵 Japan
67%20%13%

YouTube-video van Voetbal International met de voorspellingen voor Groep E van het WK

Voetbal International plaatst op YouTube video’s met analisten waarin wordt besproken wat de verwachte uitslag van de WK-poules is. In de onderstaande video wordt in blokken gesproken door Süleyman Öztürk, Bas van den Hoven en Matthijs Vegter wat ze verwachten van de wedstrijden tijdens het wereldkampioenschap. Groep E met Spanje, Duitsland, Japan en Costa Rica wordt vanaf 44:08 tot 48:10 doorgenomen.

🏆 WK 2022 VOORSPELLEN met BAS & SULEY

Veelgestelde vragen

  • Wie wint Duitsland – Japan volgens de voorspelling van de bookmakers?

    Op het moment van schrijven verwacht onze geraadpleegde bookmaker in de WK-voorspelling dat Duitsland afgerond 69% kans maakt op winst, terwijl de schattingen voor gelijkspel op 21% en voor winst van Japan op 13% uitkomen.

  • Wat voor uitslag voorspellen de bookmakers bij de WK-wedstrijd Duitsland vs. Japan op woensdag 23 november 2022?

    De laagste quotering, en dus de hoogste kansberekening, wordt verbonden aan 2-0 winst van Duitsland. Hierop wordt een afgeronde kans van 14% geplakt.

Wij zijn gek op het streamen van films, series, sport, podcasts en luisterboeken. Jij ook? Volg ons dan via onze website en social media kanalen voor het laatste nieuws over de beste content op de streamingdiensten in Nederland.