Voorspelling: Denemarken vs. Tunesië | WK Voetbal 2022

Twee teams staan vanmiddag klaar voor hun eigen allereerste partij op het wereldkampioenschap in Qatar. Benieuwd wat de voorspelling van de WK-wedstrijd ‘Denemarken – Tunesië’ is? In dit artikel sommen we op wat bookmakers, Google en analisten verwachten van de match van vanmiddag—op dinsdag 22 november 2022 om 14:00 uur Nederlandse tijd.

Voorspelling van WK-wedstrijd Denemarken – Tunesië op dinsdag 22 november 2022: dit zeggen de bookmakers

Over het algemeen worden de voorspellingen van bookmakers vaak gebruikt om een inschatting te maken van de kansen van beide partijen in een sportwedstrijd. Deze bedrijven gebruiken namelijk een brede selectie van datamodellen om met kansberekening een getal te plakken op de waarschijnlijkheid van elke uitslag. Op het moment van schrijven krijg je op de wedstrijdpagina van BetCity 1.60x je inzet als Denemarken wint, 3.75x als de wedstrijd in gelijkspel eindigt en 6.75x als Tunesië er met de winst vandoor gaat. Dit vertaalt in geschatte kansen van afgerond 62% (winst voor Denemarken), 27% (gelijkspel) en 15% (winst voor Tunesië). Deze quoteringen in de strijd tussen Denemarken vs. Tunesië zijn onderhevig aan live wijzigingen.

💰 Let op: Als welkomstbonus krijg je van BetCity nu een €50 Free Bet bij een storting van minimaal datzelfde bedrag. → Ga direct naar de WK-actie €50 Free Bet. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

En wat is dan de meest waarschijnlijke uitslag volgens het wedkantoor? Hoe groter de kans wordt geacht dat de wedstrijd resulteert in een specifieke einduitslag, hoe minder je ervoor uitgekeerd krijgt. Een 1-0 winst voor Denemarken betaalt het minst uit (5.40x, dus afgerond 19% kans), waarna 2-0 winst (6.40x), 1-1 gelijkspel (7.00x) en 0-0 gelijkspel (8.00x) volgen. Verder geeft de bookmaker een 0-1 winst voor Saoedi-Arabië de odds van 13.00x en 0-2 wordt met 36.00x relatief onwaarschijnlijk geacht. Ook deze kansen kunnen nog veranderen.

Ook Google doet een voorspelling en geeft aan: 59% winkans voor Denemarken tegen Tunesië

Sinds een tijdje verbindt ook Google een kansberekening aan voetbalwedstrijden. Volgens de gigantische zoekmachine zou Denemarken op het moment van schrijven 59% kans op winst hebben tegen Tunesië. Daarentegen wordt een waarschijnlijkheid van 25% geplakt op een gelijkspel, terwijl winst voor het Noord-Afrikaanse land een kans van slechts 16% gegeven wordt. Ook deze percentages schommelen constant, dus ze kunnen in aanloop naar de wedstrijd nog veranderen.

🇩🇰 DenemarkenGelijkspel🇹🇳 Tunesië
59%25%16%

YouTube-video van Voetbal International met de voorspellingen voor Groep D van het WK

Voetbal International plaatst op YouTube video’s met analisten waarin wordt besproken wat de verwachte uitslag van de WK-poules is. In de onderstaande video wordt in blokken gesproken door Süleyman Öztürk, Bas van den Hoven en Matthijs Vegter wat ze verwachten van de wedstrijden tijdens het wereldkampioenschap. Groep D met Frankrijk, Denemarken, Tunesië en Australië wordt vanaf 34:53 tot 44:08 doorgenomen.

🏆 WK 2022 VOORSPELLEN met BAS & SULEY

Veelgestelde vragen

  • Wie wint Denemarken – Tunesië volgens de voorspelling van de bookmakers?

    Op het moment van schrijven verwacht onze geraadpleegde bookmaker in de WK-voorspelling dat Denemarken afgerond 62% kans maakt op winst, terwijl de schattingen voor gelijkspel op 27% en voor winst van Saoedi-Arabië op 15% uitkomen.

  • Wat voor uitslag voorspellen de bookmakers bij de WK-wedstrijd Denemarken vs. Tunesië op dinsdag 22 november 2022?

    De laagste quotering, en dus de hoogste kansberekening, wordt verbonden aan een winst van 1-0. Hierop wordt een afgeronde kans van 19% geplakt.

Wij zijn gek op het streamen van films, series, sport, podcasts en luisterboeken. Jij ook? Volg ons dan via onze website en social media kanalen voor het laatste nieuws over de beste content op de streamingdiensten in Nederland.