Voorspelling: Brazilië vs. Servië | WK Voetbal 2022

Twee teams staan over een half uur klaar voor hun eigen allereerste partij in Groep G op het wereldkampioenschap in Qatar, waaronder de ‘Goddelijke Kanaries’ met de meeste wereldtitels op zak en hun laatste prijs tijdens het toernooi van 2002. Benieuwd wat de voorspelling van de WK-wedstrijd ‘Brazilië – Servië’ is? In dit artikel sommen we op wat bookmakers, Google en analisten verwachten van de match vanavond—donderdag 24 november 2022 om 20:00 uur Nederlandse tijd.

Voorspelling van WK-wedstrijd Brazilië – Servië op donderdag 24 november 2022: dit zeggen de bookmakers

Over het algemeen worden de voorspellingen van bookmakers vaak gebruikt om een inschatting te maken van de kansen van beide partijen in een sportwedstrijd. Deze bedrijven gebruiken namelijk een brede selectie van datamodellen om met kansberekening een getal te plakken op de waarschijnlijkheid van elke uitslag. Op het moment van schrijven krijg je op de wedstrijdpagina van BetCity 1.48x je inzet als Brazilië wint, 4.50x als de wedstrijd in gelijkspel eindigt en 7.50x als Servië er met de winst vandoor gaat. Dit vertaalt in geschatte kansen van afgerond 68% (winst voor Brazilië), 22% (gelijkspel) en 13% (winst voor Servië). Deze quoteringen in de strijd tussen Brazilië vs. Servië zijn onderhevig aan live wijzigingen.

💰 Let op: Als welkomstbonus krijg je van BetCity nu een €50 Free Bet bij een storting van minimaal datzelfde bedrag. → Ga direct naar de WK-actie €50 Free Bet. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

En wat is dan de meest waarschijnlijke uitslag volgens het wedkantoor? Hoe groter de kans wordt geacht dat de wedstrijd resulteert in een specifieke einduitslag, hoe minder je ervoor uitgekeerd krijgt. Vanwege de overmacht van de vijfvoudig wereldkampioen betaalt een winst van 2-0 voor Brazilië het minst uit (7.00x, dus afgerond 14% kans), waarna 1-0 winst (7.50x), 1-1 gelijkspel (8.00x) en 0-0 gelijkspel (15.00x) volgen. Zowel 0-1 als 0-2 winst voor Servië worden met quoteringen van respectievelijk 21.00x en 41.00 relatief een stuk onwaarschijnlijker geacht. Ook deze kansen kunnen nog veranderen.

→ Soortgelijke voorspellingen over andere WK-wedstrijden dan BRA – SRB vandaag vind je voor Zwitserland – Kameroen (om 11:00 uur), Uruguay – Zuid-Korea (om 14:00 uur) en Portugal – Ghana (om 17:00 uur) 🏟️

Ook Google doet een voorspelling en geeft aan: 65% winkans voor Brazilië tegen Servië

Sinds een tijdje verbindt ook Google een kansberekening aan voetbalwedstrijden. Volgens de gigantische zoekmachine zou Brazilië op het moment van schrijven 65% kans op winst hebben tegen Servië. Daarentegen wordt een waarschijnlijkheid van 21% geplakt op een gelijkspel, terwijl winst voor Servië een kans van slechts 14% gegeven wordt. Ook deze percentages schommelen constant, dus ze kunnen in aanloop naar de wedstrijd nog veranderen.

🇧🇷 BraziliëGelijkspel🇷🇸 Servië
65%21%14%

YouTube-video’s met voorspellingen voor Groep H van het WK

Voetbal International plaatst op YouTube video’s met analisten waarin wordt besproken wat de verwachte uitslag van de WK-poules is. In de onderstaande video wordt in blokken gesproken door Süleyman Öztürk, Bas van den Hoven en Matthijs Vegter wat ze verwachten van de wedstrijden tijdens het wereldkampioenschap. Groep G met Brazilië, Servië, Zwitserland en Kameroen wordt vanaf 56:28 tot 1:00:16 doorgenomen.

🏆 WK 2022 VOORSPELLEN met BAS & SULEY

Daarnaast heeft de geverifieerde YouTuber Zealand, een kanaal met ruim 228 duizend volgers en 44 miljoen views, voorafgaand aan het wereldkampioenschap elk team uitgebreid besproken in video’s van ongeveer 10 minuten per stuk. Hieronder vind je de video’s waarin hij in het Engels zijn eigen prediction deelt over de de kansen van de nationale ploegen. In de onderstaande twee video’s heeft hij het over de ploegen uit Brazilië (links) en Servië (rechts).

World Cup Preview: Brazil is Historically Good
World Cup Preview: Serbia's OUTRAGEOUS Front Line

Veelgestelde vragen

  • Wie wint Brazilië – Servië volgens de voorspelling van de bookmakers?

    Op het moment van schrijven verwacht onze geraadpleegde bookmaker in de WK-voorspelling dat Brazilië afgerond 68% kans maakt op winst, terwijl de schattingen voor gelijkspel op 22% en voor winst van Servië op 13% uitkomen.

  • Wat voor uitslag voorspellen de bookmakers bij de WK-wedstrijd Brazilië vs. Servië op donderdag 24 november 2022 om 20:00 uur?

    De laagste quotering, en dus de hoogste kansberekening, wordt verbonden aan een winst van 2-0 voor Brazilië. Hierop wordt een afgeronde kans van 14% geplakt.

Wij zijn gek op het streamen van films, series, sport, podcasts en luisterboeken. Jij ook? Volg ons dan via onze website en social media kanalen voor het laatste nieuws over de beste content op de streamingdiensten in Nederland.