Voorspelling: Argentinië vs. Saoedi-Arabië | WK Voetbal 2022

Twee teams staan vanochtend klaar voor hun eigen allereerste partij op het wereldkampioenschap in Qatar, waaronder de ploeg van de legendarische voetballer Lionel Messi. Benieuwd wat de voorspelling van de WK-wedstrijd ‘Argentinië vs. Saoedi-Arabië’ is? In dit artikel sommen we op wat bookmakers, Google en analisten verwachten van de match van vanochtend—op dinsdag 22 november 2022 om 11:00 uur Nederlandse tijd.

Voorspelling van WK-wedstrijd Argentinië vs. Saoedi-Arabië op dinsdag 22 november 2022: dit zeggen de bookmakers

Over het algemeen worden de voorspellingen van bookmakers vaak gebruikt om een inschatting te maken van de kansen van beide partijen in een sportwedstrijd. Deze bedrijven gebruiken namelijk een brede selectie van datamodellen om met kansberekening een getal te plakken op de waarschijnlijkheid van elke uitslag. Op het moment van schrijven krijg je op de wedstrijdpagina van BetCity 1.14x je inzet als Argentinië wint, 8.50x als de wedstrijd in gelijkspel eindigt en 23.00x als Saoedi-Arabië er met de winst vandoor gaat. Dit vertaalt in geschatte kansen van afgerond 88% (winst voor Argentinië), 12% (gelijkspel) en 4% (winst voor Saoedi-Arabië). Deze quoteringen in de strijd tussen Argentinië vs. Saoedi-Arabië zijn onderhevig aan live wijzigingen.

💰 Let op: Als welkomstbonus krijg je van BetCity nu een €50 Free Bet bij een storting van minimaal datzelfde bedrag. → Ga direct naar de WK-actie €50 Free Bet. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

En wat is dan de meest waarschijnlijke uitslag volgens het wedkantoor? Hoe groter de kans wordt geacht dat de wedstrijd resulteert in een specifieke einduitslag, hoe minder je ervoor uitgekeerd krijgt. Een 2-0 winst voor Argentinië betaalt het minst uit (5.20x, dus afgerond 19% kans), waarna 1-0 winst (6.75x), 1-1 gelijkspel (15.00x) en 0-0 gelijkspel (18.00x) volgen. Verder geeft de bookmaker een 0-1 winst voor Saoedi-Arabië de odds van 41.00x. Ook deze kansen kunnen nog veranderen.

Ook Google doet een voorspelling en geeft aan: 83% winkans voor Argentinië tegen Saoedi-Arabië

Sinds een tijdje verbindt ook Google een kansberekening aan voetbalwedstrijden. Volgens de gigantische zoekmachine zou Argentinië op het moment van schrijven 83% kans op winst hebben tegen Saudi Arabia. Daarentegen wordt een waarschijnlijkheid van 12% geplakt op een gelijkspel, terwijl winst voor het Midden-Oosterse land een kans van slechts 5% gegeven wordt. Ook deze percentages schommelen constant, dus ze kunnen in aanloop naar de wedstrijd nog veranderen.

🇦🇷 ArgentiniëGelijkspel🇸🇦 Saoedi-Arabië
83%12%5%

YouTube-video van Voetbal International met de voorspellingen voor Groep C van het WK

Voetbal International plaatst op YouTube video’s met analisten waarin wordt besproken wat de verwachte uitslag van de WK-poules is. In de onderstaande video wordt in blokken gesproken door Süleyman Öztürk, Bas van den Hoven en Matthijs Vegter wat ze verwachten van de wedstrijden tijdens het wereldkampioenschap. Groep C met Argentinië, Saoedi-Arabië, Mexico en Polen wordt vanaf 26:25 tot 34:53 doorgenomen.

🏆 WK 2022 VOORSPELLEN met BAS & SULEY

Veelgestelde vragen

  • Wie wint Argentinië vs. Saoedi-Arabië volgens de voorspelling van de bookmakers?

    Op het moment van schrijven verwacht onze geraadpleegde bookmaker in de WK-voorspelling dat Argentinië afgerond 88% kans maakt op winst, terwijl de schattingen voor gelijkspel op 12% en voor winst van Saoedi-Arabië op 4% uitkomen.

  • Wat voor uitslag voorspellen de bookmakers bij de WK-wedstrijd Argentinië – Saoedi-Arabië op dinsdag 22 november 2022?

    De laagste quotering, en dus de hoogste kansberekening, wordt verbonden aan een winst van 2-0. Hierop wordt een afgeronde kans van 19% geplakt.

Wij zijn gek op het streamen van films, series, sport, podcasts en luisterboeken. Jij ook? Volg ons dan via onze website en social media kanalen voor het laatste nieuws over de beste content op de streamingdiensten in Nederland.