Voorspelling: Argentinië vs. Mexico | WK Voetbal 2022

Twee teams staan over een half uurtje klaar voor hun tweede partij in Groep C op het wereldkampioenschap in Qatar, waaronder de ploeg met de legendarische sterspeler Lionel Messi die vorige week nog verloor van underdog Saoedi-Arabië. Benieuwd wat de voorspelling van de WK-wedstrijd ‘Argentinië – Mexico’ is? In dit artikel sommen we op wat bookmakers, Google en analisten verwachten van de match op zaterdag 26 november 2022 om 20:00 uur Nederlandse tijd.

Voorspelling van WK-wedstrijd Argentinië – Mexico op zaterdag 26 november 2022: dit zeggen de bookmakers

Over het algemeen worden de voorspellingen van bookmakers vaak gebruikt om een inschatting te maken van de kansen van beide partijen in een sportwedstrijd. Deze bedrijven gebruiken namelijk een brede selectie van datamodellen om met kansberekening een getal te plakken op de waarschijnlijkheid van elke uitslag. Op het moment van schrijven krijg je op de wedstrijdpagina van BetCity 1.57x je inzet als Argentinië wint, 3.95x als de wedstrijd in gelijkspel eindigt en 6.75x als Mexico er met de winst vandoor gaat. Dit vertaalt in geschatte kansen van afgerond 64% (winst voor Argentinië), 25% (gelijkspel) en 15% (winst voor Mexico). Deze quoteringen in de strijd tussen Argentinië vs. Mexico zijn onderhevig aan live wijzigingen.

💰 Let op: Als welkomstbonus krijg je van BetCity nu een €50 Free Bet bij een storting van minimaal datzelfde bedrag. → Ga direct naar de WK-actie €50 Free Bet. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

En wat is dan de meest waarschijnlijke uitslag volgens het wedkantoor? Hoe groter de kans wordt geacht dat de wedstrijd resulteert in een specifieke einduitslag, hoe minder je ervoor uitgekeerd krijgt. Momenteel betaalt winst van Argentinië met 1-0 het minst uit (6.10x, dus afgerond 16% kans), waarna 2-0 (6.50x), 1-1 gelijkspel (6.50x) en 0-0 (10.00x) volgen. Zowel 0-1 als 0-2 winst voor Mexico wordt met een quotering van respectievelijk 15.00x en 36.00x relatief een stuk onwaarschijnlijker geacht. Ook deze kansen kunnen nog veranderen.

Ook Google doet een voorspelling en geeft aan: 62% winkans voor Argentinië tegen Mexico

Sinds een tijdje verbindt ook Google een kansberekening aan voetbalwedstrijden. Volgens de gigantische zoekmachine zou Argentinië in de wedstrijd ARG – MEX op het moment van schrijven 62% kans op winst hebben tegen Mexico. Daarentegen wordt een waarschijnlijkheid van 23% geplakt op een gelijkspel, terwijl winst voor Mexico een kans van 15% gegeven wordt. Ook deze percentages schommelen constant, dus ze kunnen in aanloop naar de wedstrijd nog veranderen.

🇦🇷 ArgentiniëGelijkspel🇲🇽 Mexico
62%23%15%

YouTube-video’s met voorspellingen voor Groep C van het WK

Voetbal International plaatst op YouTube video’s met analisten waarin wordt besproken wat de verwachte uitslag van de WK-poules is. In de onderstaande video wordt in blokken gesproken door Süleyman Öztürk, Bas van den Hoven en Matthijs Vegter wat ze verwachten van de wedstrijden tijdens het wereldkampioenschap. Groep C met Argentinië, Saoedi-Arabië, Mexico en Polen wordt vanaf 26:25 tot 34:53 doorgenomen.

🏆 WK 2022 VOORSPELLEN met BAS & SULEY

Daarnaast heeft de geverifieerde YouTuber Zealand, een kanaal met ruim 228 duizend volgers en 44 miljoen views, voorafgaand aan het wereldkampioenschap elk team uitgebreid besproken in video’s van ongeveer 10 minuten per stuk. Hieronder vind je de video’s waarin hij in het Engels zijn eigen prediction deelt over de de kansen van de nationale ploegen. In de onderstaande twee video’s heeft hij het over de ploegen uit Argentinië (links) en Mexico (rechts).

World Cup Preview: Messi’s Best Chance
World Cup Preview: Mexico is Stuck

Veelgestelde vragen

  • Wie wint Argentinië – Mexico volgens de voorspelling van de bookmakers?

    Op het moment van schrijven verwacht onze geraadpleegde bookmaker met zijn odds in de WK-voorspelling dat Argentinië afgerond 64% kans maakt op winst, terwijl de schattingen voor gelijkspel op 25% en voor winst van Mexico op 15% uitkomen.

  • Wat voor uitslag voorspellen de bookmakers bij de WK-wedstrijd Argentinië vs. Mexico op zaterdag 26 november 2022 om 20:00 uur?

    De laagste quoteringen, en dus de hoogste kansberekeningen, wordt verbonden aan een winst van 1-0 voor Argentinië. Hierop wordt een afgeronde kans van 16% geplakt.

Wij zijn gek op het streamen van films, series, sport, podcasts en luisterboeken. Jij ook? Volg ons dan via onze website en social media kanalen voor het laatste nieuws over de beste content op de streamingdiensten in Nederland.