Waar kun je het programma ‘Voor Hetzelfde Geld’ online terugkijken als je de uitzending gemist hebt?

Vanaf 20 mei 2024 kunnen we weer genieten van een nieuw seizoen van Voor Hetzelfde Geld. In het programma zoekt presentatrice Leonie ter Braak naar grotere woningen buiten de stad. Dit alles voor hetzelfde geld. Vervolgens mogen de stellen gaan proefwonen om aan de rustige omgeving te wennen, voordat zij de knoop doorhakken. Misschien ben je hier wel heel benieuwd naar, maar wat nou als je de uitzending gemist hebt? Gelukkig kun je alle afleveringen nog online terugkijken. In dit artikel geven wij aan of dit programma op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten.

Ga nu naar NLZIET en kijk 14 dagen gratis naar meer dan 200.000 programma’s, series en films van SBS, RTL, NPO en meer ✅

Waar kun je ‘Voor Hetzelfde Geld’ online kijken?

Voor Hetzelfde Geld is sinds maandag 20 mei te volgen. Iedere maandag kijk je om 20:30 uur naar een nieuwe aflevering op RTL 4. Maar hoe zit het met terugkijken? In de onderstaande tabel vind je meer informatie over de streamingmogelijkheden.

✅ NLZIET➡️ Ga meteen naar Voor Hetzelfde Geld bij NLZIET. Omdat het programma op tv wordt uitgezonden, is het mogelijk om alle afleveringen online via NLZIET terug te kijken. Je kunt een abonnement nu 14 dagen gratis uitproberen.
VideolandOmdat RTL de eigenaar is, is het programma ook te zien op Videoland.
⛔️ Amazon Prime VideoMet een abonnement bij Amazons streamingdienst Prime Video kun je op het moment van schrijven niet dit programma zien.
⛔️ Disney+Momenteel kun je dit programma niet kijken bij Disney+.
⛔️ HBO MaxDeze nieuwe videodienst heeft Voor Hetzelfde Geld niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ NetflixDit tv-programma is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is de titel nu niet te zien.

Verhaal en trailer van ‘Voor Hetzelfde Geld’

We volgen mensen die op zoek gaan naar hun droomhuis buiten de stad. Koopwoningen in de (rand)stad zijn voor veel mensen onbetaalbaar geworden. Men betaalt veel geld voor weinig ruimte, terwijl dat buiten de stad heel anders is. Woningzoekenden worden verrast met vier huizen buiten de randstad die binnen hun budget vallen.

Streaming informatie over het programma

TitelVoor Hetzelfde Geld
Jaar2019-
SoortSerie
TaalNederlands
CategorieReality

Synopsis: NLZIET

Manuela Al
Manuela studeerde Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Naast schrijven houdt ze van alles wat met sport te maken heeft en is ze graag creatief bezig. Ook is ze veel op het voetbalveld te vinden om met haar team zoveel mogelijk wedstrijden te winnen.