Waar kun je ‘Volle Bak bij de Baumgards’ (2022-) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de realityserie Volle Bak bij de Baumgards (2022-) online kijken kunnen. Dit zestienkoppige gezin uit Den Haag is bekend geworden door hun deelname aan Een Huis Vol, maar is nu in een eigen TLC-programma te bewonderen. In dit artikel geven wij aan of deze serie op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals discovery+, Videoland, Netflix, Viaplay, Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de serie ‘Volle Bak bij de Baumgards’ (2022-) online kijken?

Er is op het moment van schrijven één streamingdienst in Nederland die Volle Bak bij de Baumgards sinds oktober 2022 in zijn aanbod heeft opgenomen. Je leest in onze recensie wat wij ervan vonden. In de onderstaande tabel vind je welke video on demand-platforms deze titel momenteel wel en niet in het aanbod opgenomen hebben.

✅ discovery+Bij discovery+ zijn alle beschikbare afleveringen van de serie Volle Bak bij de Baumgards momenteel te streamen.
🔀 NLZIETJe kunt hier niet naar Volle Bak bij de Baumgards kijken, maar hun eerdere verschijning in Een Huis Vol is er via de NPO wel terug te zien. 👉 Bekijk nu 13 seizoenen van Een Huis Vol bij NLZIET.
⛔️ Amazon Prime VideoMet een abonnement bij Prime Video, de streamingdienst van Amazon, kun je op het moment van schrijven niet deze serie zien.
⛔️ Disney+Momenteel kun je deze serie niet kijken bij Disney+.
⛔️ HBO MaxDeze nieuwe videodienst heeft Volle Bak bij de Baumgards niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ NetflixDeze serie is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ ViaplayOp Viaplay is via Hayu een groot reality-aanbod te vinden, maar VBBDB maakt hier momenteel geen onderdeel van uit.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de realityserie over de familie Baumgard nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘Volle Bak bij de Baumgards’ (2022-)

De 16-koppige familie Baumgard, bekend van het programma Een Huis Vol, krijgt nu een geheel eigen TLC spin-off. In de nieuwe TLC realityserie Volle bak bij de Baumgards zien we het reilen en zeilen van het gezellige, behoorlijk omvangrijke en vooral ambitieuze gezin.

Streaming informatie over de serie

TitelVolle Bak bij de Baumgards
SoortSerie
Jaar2022
TaalNederlands
Duur1 seizoen
CategorieReality

Synopsis: TLC / discovery+