Fan van ‘Een Huis Vol’? De familie Baumgard krijgt een eigen realityserie (en die is binnenkort al te zien)

In het veertiende seizoen van Een Huis Vol waren ze er helaas niet bij, maar fans van de 16-koppige familie Baumgard kunnen binnenkort wel weer naar hun favoriete gezin kijken. Zij krijgen namelijk hun compleet eigen realityserie, Volle Bak bij de Baumgards. Deze serie is vanaf woensdag 19 oktober te zien bij TLC én bij streamingdienst discovery+.

→ Je kunt nu 7 dagen gratis naar alle programma’s en exclusieve series op discovery+ kijken ✅

‘Volle Bak bij de Baumgards’ volgt het alledaagse leven van het grote gezin

De familie Baumgard kennen we natuurlijk van het populaire programma Een Huis Vol, maar nu krijgt de 16-koppige familie uit Den Haag ook een geheel eigen realityserie. Moeder Samantha, vader Eugene, hun dertien kinderen én kleinkind worden gevolgd tijdens het alledaagse leven. Omdat het gezin zo groot is, gaan sommige dingen nét even wat anders. Ieder dagdeel verloopt zo volgens een eigen ‘ritueel’, terwijl huishoudelijke taken met ‘militaire precisie’ georganiseerd moeten worden.

Naast de dagelijkse problemen van het grote huishouden, zullen er ook genoeg leuke dingen gebeuren. Zo viert het gezin Vaderdag, vindt er een diploma-uitreiking plaats en organiseert Samantha een ‘meidenavond’ om met haar dochters te kletsen over daten. Alle facetten van het leven van één van de grootste gezinnen van Nederland zullen zo voorbij komen. Kijk hieronder alvast naar beelden uit Een Huis Vol van de geliefde familie.

De realityserie van de Baumgards is vanaf 19 oktober te zien

Als je zin hebt in deze realityserie, hebben we goed nieuws voor je: we hoeven er namelijk helemaal niet zo lang meer op te wachten. Op woensdag 19 oktober is het zover en wordt de allereerste aflevering uitgezonden bij TLC, om 21:30. Daarnaast zijn de afleveringen ook te zien bij streamingdienst discovery+. Hieronder vind je het uitzendschema, inclusief weekdag, datum en tijd van de uitzending op TLC.

AfleveringWeekdagDatumTijd
1Woensdag19 oktober 202221:30 uur
2Woensdag26 oktober 202221:30 uur
3Woensdag2 november 202221:30 uur
4Woensdag9 november 202221:30 uur
5Woensdag16 november 202221:30 uur
6Woensdag23 november 202221:30 uur
7Woensdag30 november 202221:30 uur
8Woensdag7 december 202221:30 uur

Alles over discovery+

Op Streamwijzer vind je allerlei nieuws over discovery+ en vind je het volledige aanbod van discovery+. Ontmoet ook andere liefhebbers van discovery+ om kijktips uit te wisselen en inspiratie op te doen. Via de knop hieronder ga je direct naar de groep van discovery+ fans op Facebook. Veel kijkplezier!

Discovery+ in Nederland

Synopsis: discovery+

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.