Vitesse – AFC: live kijken op tv en online | 18 januari 2024 | KNVB Beker

De schema van de iconische KNVB Beker begint nu echt spannend te worden, want er zijn nog maar zestien teams over. Gelukkig staan er weer mooie wedstrijden op het programma voor de bekerstrijd van 2024. Benieuwd wanneer en waar je Vitesse – AFC kunt kijken? De partij wordt gespeeld op donderdag 18 januari 2023 om 18:45 uur in het stadion van de thuisploeg in Arnhem (Gelderland): het GelreDome. Hier vind je of en hoe je direct op tv en online met een live stream naar de wedstrijd kunt kijken.

Vitesse – AFC online kijken: live stream van de wedstrijd op donderdag 18 januari 2023 om 18:45 uur

Deze week is het de beurt aan de achtste finale van de strijd om de KNVB Beker. Alle uitzendingen worden in 2023/24 weer door ESPN verzorgd. De match tussen het team uit Arnhem en de tegenstanders uit Amsterdam wordt op donderdag om 18:45 uur uitgezonden door ESPN 2, zo blijkt uit de tv-gids. De meeste van hun vier kanalen zijn doorgaans betaald bij providers, maar via de streamingdienst CANAL+ kun je gratis ESPN kijken tijdens je eerste week omdat alle vier de kanalen standaard in het pakket met televisie zitten. Je kijkt dan live en terug naar alle sportwedstrijden bij ESPN 1, 2, 3 én 4, bekroonde films & series, 75+ tv-zenders en meer. Je kunt wedstrijden via de app of tv-zender kijken, maar ook onder andere met een Chromecast of via Apple TV op het grote scherm.

ESPN➡️ Kijk meteen naar Vitesse – AFC via ESPN 2 bij Canal Digitaal. De TV App maakt het mogelijk om zo veel mogelijk wedstrijden van de bekerstrijd te volgen, omdat je hier ESPN Compleet zonder aanvullende kosten kunt kijken binnen elk basispakket. Je betaalt bovendien €0,00 voor de eerste week.
ZiggoJe vindt hier standaard één gratis zender met een selectie van wedstrijden en programma’s. Voor extra kanalen kun je ESPN Compleet erbij aanschaffen. Je kijkt nu 6 maanden met 50% korting. 👉 Bekijk nu ESPN bij Ziggo.
KPNOok bij deze provider krijg je één gratis zender, maar heb je voor de extra drie kanalen het totale pakket ESPN Compleet nodig. Nu met tot €12,50 combinatiekorting per maand. 👉 Bekijk nu ESPN bij KPN.
OdidoDe nieuwe provider Odido, ontstaan uit T-Mobile en Tele2, bood nieuwe klanten bij zijn lancering tijdelijk 1 jaar gratis ESPN + Viaplay als welkomstbonus ter waarde van meer dan 300 euro. Nu krijg je nog steeds €6,49 combikorting per maand. 👉 Bekijk nu ESPN bij Odido.
⛔️ Disney+Disney’s videodienst heeft geen mogelijkheid om naar sport te kijken op het moment van schrijven.
⛔️ HBO MaxDeze videodienst biedt wel abonnementen voor films & series aan, maar niet voor sport.
⛔️ NetflixBij Netflix is het niet mogelijk om naar voetbal of andere sporten te kijken.
⛔️ Prime VideoPrime Video, de streamingdienst van Amazon, biedt in Nederland momenteel geen sportabonnementen aan.
⛔️ ViaplayIn het aanbod van Viaplay vind je veel sport terug, waaronder Formule 1, hockey, darts en Premier League- en Bundesliga-voetbal, maar momenteel zijn de wedstrijden uit de KNVB Beker er niet te zien.
⛔️ VideolandSportuitzendingen van de KNVB Beker worden door Videoland niet in het aanbod van de streamingdienst opgenomen.

Opstellingen van Vitesse en AFC tijdens deze wedstrijd in de KNVB Beker

Voetballiefhebbers zijn natuurlijk ook benieuwd naar de tweemaal elf spelers die zijn geselecteerd om direct bij de aftrap opgesteld te staan voor deze achtste finale in de KNVB Beker 2024. Meestal worden de opstellingen op de dag van de match ongeveer een uur van tevoren bekendgemaakt via social media. Deze match tussen Vitesse vs. Amsterdamsche Football Club staat donderdag om 18:45 uur op de planning, dus we verwachten iets meer dan een uur ervoor te horen wie de basisspelers zijn.

🟡 Opstelling Vitesse: nog niet bekend

🔴 Opstelling AFC: nog niet bekend

Terugkijken: samenvatting en hele wedstrijd Vitesse vs. AFC

Heb je de partij afgelopen donderdag gemist en zou je hem graag terug willen kijken? Dan zijn daar twee mogelijkheden voor. Mensen die de hele wedstrijd willen streamen, kunnen voor de wedstrijd tussen deze twee ploegen uit Gelderland en Noord-Holland terecht bij ESPN. Bij dit video on demand-platform is het namelijk mogelijk om elke match tot 7 dagen terug te kijken, zoals hier bij CANAL+ uitgelegd wordt. In het overzicht bovenaan dit artikel legden we al uit dat je bij deze provider tevens ESPN standaard zonder aanvullende kosten binnen elk pakket krijgt.

Daarnaast is ook de samenvatting van de wedstrijd doorgaans online te zien en die is voor iedereen vrij toegankelijk. De makkelijkste manier om deze te vinden is door naar YouTube te gaan en ‘Vitesse AFC KNVB Beker 18 januari 2024’ in de zoekbalk in te tikken. Vervolgens kun je de belangrijkste beelden in een paar minuten terugkijken.

Wedstrijden van de KNVB Beker in 2024 op tv en online kijken met een live stream

De uitzendingen van de KNVB Beker volg je dit jaar in het Nederlandse streaminglandschap met een ESPN abonnement, een partij die de videodienst ESPN Watch aanbiedt en daarnaast ook vier tv-zenders heeft met naast de bekerstrijd ook onder andere voetbal uit de Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie. Op de sportpagina van Streamwijzer vind je welke wedstrijden waar online te zien zijn met een live stream, maar ook bij welk kanaal ze op tv worden uitgezonden.

Streamingdiensten in Nederland bieden nog niet vaak sportabonnementen aan, al zijn er sommige video on demand-platforms die het wel mogelijk maken om naar voetbal te kijken. Zo kun je bij Viaplay genieten van de Engelse Premier League en Duitse Bundesliga, maar momenteel is het Nederlandse en Europese voetbal er niet te vinden. Daarvan kijk je namelijk een selectie van wedstrijden onder andere via NLZIET door uitzendingen op tv-zenders.