Nadat op 25 september 2019 al Vis A Vis seizoen 4 online kwam op Netflix Nederland, blijkt er nu een seizoen 5 te komen met de naam El Oasis te volgen. Let op, spoiler: dit laatste deel zal gaan over het leven van Macarena en Zulema buiten de gevangenis. Wat weten we tot nu toe over het nieuws, de trailer en de release date van Vis A Vis S5 op Netflix?

Waar gaat het verhaal van Vis A Vis over?

De jonge Macarena Ferreiro wordt erin geluisd en krijgt de schuld van een fraudezaak. Ze wordt opgesloten in een zwaarbewaakte vrouwengevangenis waar ze omringd is door ruige, meedogenloze criminelen. Macarena zal er alles aan moeten doen om te kunnen overleven.

Op IMDb wordt de serie Vis A Vis beoordeeld met een 8.2 uit 10.

Wanneer komt Vis A Vis seizoen 5 (El Oasis) op Netflix Nederland?

De veelgestelde vraag is: wanneer komt Vis A Vis seizoen 5 (El Oasis) op Netflix? Nog niets is definitief bekendgemaakt, maar de beste schatting is op dit moment in 2020.

Kom er een Vis A Vis seizoen 6 of is S5 het laatste seizoen van de serie?

Helaas is seizoen 5 van Vis A Vis, genaamd El Oasis, het laatste deel van onze favoriete Spaanse gevangenisserie.

Vis A Vis seizoen 4 Netflix

Welke teaser of trailer is er van Vis A Vis seizoen 5 (El Oasis)?

Helaas is er nog geen trailer van Vis A Vis El Oasis. Geniet hier wel van de (Spaanse) trailer van het vierde seizoen van Vis A Vis!


Wanneer komt Vis A Vis seizoen 5 (El Oasis) op Netflix Nederland?

Helaas is door Netflix Nederland nog niet bevestigd wanneer het vijfde en laatste seizoen van Vis A Vis, genaamd El Oasis, online komt. De beste schatting is momenteel in 2020.Vis A Vis seizoen 5 Netflix Nederland