‘Virgin River’-actrice onthult: seizoen 5 komt waarschijnlijk in juli

We zitten er allemaal met smart op te wachten: het vijfde seizoen van de waanzinnig populaire serie Virgin River. In juli 2022 was het vierde seizoen voor het eerst te zien en nu blijkt het waarschijnlijk precies een jaar te gaan duren voordat de nieuwe afleveringen verschijnen. Actrice Alexandra Breckenridge heeft namelijk laten weten dat ze verwacht dat het vijfde seizoen ook in juli op Netflix arriveert.

📲 Let op: Wil jij op de hoogte blijven van het laatste nieuws en kijktips delen met andere liefhebbers van films en series? → Sluit je direct aan bij de Streamwijzer Community op WhatsApp 😎

Seizoen 5 van ‘Virgin River’ is waarschijnlijk in juli te zien

Alexandra Breckenridge, die in Virgin River de rol van Mel vertolkt, heeft dit in een video op Twitter laten weten. Ze houdt wel een behoorlijke slag om de arm bij haar onthulling. Vrij vertaald zegt ze: “Het vijfde seizoen komt waarschijnlijk, ik weet het niet, misschien weer in juli uit. Ik weet het niet zeker. Niemand heeft me updates gegeven over de tijdlijn.”

Ook haar collega Martin Henderson (Jack) noemt juli als mogelijke premièremaand. Een releasedatum in deze maand ligt bovendien helemaal in lijn met de vorige twee seizoenen, die in juli 2021 en juli 2022 verschenen. De kans is dus best groot dat Breckenridge en Henderson het bij het juiste eind hebben.

Breckenridge hoopt ook op een zesde seizoen

Alexandra Breckenridge zegt nog iets opvallend in de video en dat is dat ze haar “fingers crossed” houdt voor een zesde seizoen. Officieel heeft Netflix nog niks laten weten over het vervolg van de serie, maar aangezien het een van de populairste titels van de streaminggigant is is de kans op een zesde seizoen wel groot. De woorden van Breckenridge doen vermoeden dat het einde van seizoen 5 zich daar in ieder geval voor leent…

Hou vooral onze social media-kanalen in de gaten voor de laatste nieuwtjes rondom de releasedatum van Virgin River seizoen 5 én de eventuele verlenging met een zesde seizoen. We updaten je ook altijd via je mail.

Meer informatie over de serie

Een verpleegster uit LA wil een nieuwe start maken. Ze verhuist naar een afgelegen stadje in het noorden van Californië en is verrast door wat en wie ze daar aantreft.

TitelVirgin River
SoortSerie
Jaar2019-
Duur5 seizoenen
TaalEngels
CategorieRomantiek, Drama
IMDb7,4 uit 36.000 stemmen
MakerSue Tenney
CastAlexandra Breckenridge, Martin Henderson, Colin Lawrence, Lauren Hammersley, Tim Matheson, Benjamin Hollingsworth, Grayson Maxwell Gurnsey, Nicola Cavendish, Annette O’Toole

Synopsis: Netflix

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.