‘Virgin River’-fans, opgelet! Je kunt seizoen 5 nú bingen

Het is zover: eindelijk staat het langverwachte vijfde seizoen van Virgin River op Netflix. De populaire serie is terug met tien splinternieuwe afleveringen, die je nu allemaal kunt bekijken. En goed nieuws: we hebben nog twee speciale kerstafleveringen tegoed.

📺 Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films en series op Netflix per maand. Ook updaten we wekelijks het artikel met titels die binnenkort op Netflix zullen verschijnen.

Dit kunnen we verwachten van ‘Virgin River’ seizoen 5

Na vier razend populaire seizoenen keren Mel en Jack in de nieuwe afleveringen van Virgin River uiteraard weer terug. We pakken de draad op waar we aan het einde van seizoen 4 zijn gebleven: na de schokkende onthulling van Charmaine dat Jack niet de vader van haar tweeling is.

Er zullen ook nieuwe relaties langskomen, Mel moet een grote beslissing nemen over haar toekomst en er staat een verrassende breuk op het programma. Benieuwd? Hieronder bekijk je alvast de eerste beelden.

Nog niet klaar: kerstspecials in november te zien

Wees niet getreurd: ook als je de tien afleveringen er in een paar dagen doorheen jast, hoef je niet lang te wachten op het vervolg. Seizoen 5 is namelijk opgedeeld in twee delen. De eerste tien afleveringen verschenen vandaag, op donderdag 7 september, de overige twee worden verwacht op donderdag 30 november. Het gaat om twee kerstspecials, dus fans van de feestdagen kunnen zich voorbereiden op een leuk extraatje.

Voor wie na de twaalf afleveringen nog steeds geen genoeg kan krijgen van de serie, ligt er bovendien ook nog een zesde seizoen in het verschiet. Netflix kondigde laatst namelijk al aan dat ze nóg meer afleveringen besteld hebben. Op dit moment weten we uiteraard nog niet wanneer we naar dat seizoen kunnen kijken, maar we updaten je direct via je mail als dat bekendgemaakt wordt.

Meer informatie over ‘Virgin River’

Een verpleegster uit LA wil een nieuwe start maken. Ze verhuist naar een afgelegen stadje in het noorden van Californië en is verrast door wat en wie ze daar aantreft.

TitelVirgin River
SoortSerie
Jaar2019-
Duur6 seizoenen
TaalEngels
CategorieRomantiek, Drama
IMDb7,4 uit 44.000 stemmen
MakerSue Tenney
CastAlexandra Breckenridge, Martin Henderson, Colin Lawrence, Lauren Hammersley, Tim Matheson, Benjamin Hollingsworth, Grayson Maxwell Gurnsey, Nicola Cavendish, Annette O’Toole

Synopsis: Netflix

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.