‘Virgin River’-fans, opgelet! De serie krijgt dubbel goed nieuws van Netflix

Voor iedereen die Virgin River’s Mel en Jack een warm hart toedraagt, heeft Netflix niet één maar twee goede nieuwtjes. De serie is namelijk verlengd met een zesde seizoen én het is eindelijk duidelijk wanneer we naar de afleveringen van seizoen 5 kunnen kijken.

📲 Let op: Wil jij op de hoogte blijven van het laatste nieuws en kijktips delen met andere liefhebbers van films en series? → Sluit je direct aan bij de Streamwijzer Community op WhatsApp 😎

Seizoen 5 van ‘Virgin River’ komt in september naar Netflix

We hebben er even op moeten wachten, maar nu heeft Netflix dus eindelijk de releasedatum van Virgin River seizoen 5 met ons gedeeld. Op donderdag 7 september is het zover en keren Alexandra Breckenridge en Martin Henderson terug als Mel en Jack. Nog maar een paar maandjes geduld hebben dus.

Dat de lancering van het nieuwe seizoen pas in september plaatsvindt, kan voor fans als een teleurstelling komen. Eerder liet hoofdrolspeler Alexandra Breckenridge namelijk in een video op Twitter weten dat we misschien al in juli voor de buis konden gaan zitten. Ook Martin Henderson noemde toen juli als mogelijke lanceringsmaand. Helaas zullen we dus íéts langer geduld moeten hebben.

Zesde seizoen van ‘Virgin River’ is ook al aangekondigd

Dit weekend werden we niet alleen verblijd met de releasedatum, maar ook met de aankondiging van het zesde seizoen. Netflix liet op zijn social media-kanalen weten dat er nog meer afleveringen van de serie gemaakt gaan worden.

Nog meer goed nieuws dus, al komt dit niet helemaal als een verrassing. Alexandra Breckenridge zei in de eerdergenoemde video namelijk al dat ze haar “fingers crossed” hield voor een zesde seizoen en dat deed vermoeden dat het einde van seizoen 5 zich sowieso leent voor een verlenging. Nu blijkt dat inderdaad zeker zo te zijn. Op dit moment weten we uiteraard nog niet wanneer we naar dat seizoen kunnen kijken, maar we updaten je direct via je mail als dat bekendgemaakt wordt.

Meer informatie over de serie

Een verpleegster uit LA wil een nieuwe start maken. Ze verhuist naar een afgelegen stadje in het noorden van Californië en is verrast door wat en wie ze daar aantreft.

TitelVirgin River
SoortSerie
Jaar2019-
Duur6 seizoenen
TaalEngels
CategorieRomantiek, Drama
IMDb7,4 uit 44.000 stemmen
MakerSue Tenney
CastAlexandra Breckenridge, Martin Henderson, Colin Lawrence, Lauren Hammersley, Tim Matheson, Benjamin Hollingsworth, Grayson Maxwell Gurnsey, Nicola Cavendish, Annette O’Toole

Synopsis: Netflix

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.