Trailer: Virgin River seizoen 3 (vanaf 9 juli te zien op Netflix)

Jack en Melinda keren terug naar Netflix op 9 juli 2021 voor het derde seizoen van de romantische dramaserie Virgin River. Nu zijn een paar weken van tevoren de eerste beelden naar buiten gebracht in een romantische, spannende en aangrijpende trailer van het derde deel. Bekijk hieronder nu de trailer van Virgin River seizoen 3 op Netflix.

Trailer: Virgin River seizoen 3 op Netflix

Mel Monroe en haar geliefden zijn terug en worden geconfronteerd met allerlei problemen: dood, brand, ruzies over voogdij, scheidingen en nog veel meer.

Seizoen 3 is vanaf 9 juli te zien op Netflix

Een paar weken geleden werd al het heerlijke nieuws gedeeld dat het filmen van het derde seizoen van Virgin River was begonnen! Het officiële Instagram-account van de serie was de boodschapper met een foto van Hope en Lilly.

Meestal duurt het filmen van een nieuw seizoen van een serie enkele maanden tot een jaar. Bij Virgin River hebben ze er echter flink vaart achter gezet, want inmiddels is al bekend dat de opnames zijn afgerond. De cast deelde het goede nieuws, inclusief release datum op Netflix, in een video via Instagram.

Vanaf 9 juli 2021 zal het derde seizoen van Virgin River dus op Netflix in Nederland te zien zijn! In totaal zullen er 10 afleveringen van de romantische dramaserie online verschijnen.

→ Alle Virgin River-boeken van schrijfster Robyn Carr, waar de serie op gebaseerd is, vind je hier bij Bol.com en hier bij Amazon.nl 📚

Waar gaat het verhaal van Virgin River over?

Melinda Monroe beantwoordt een advertentie om te solliciteren als verpleegkundige in de afgelegen stad Virgin River in Californië. Ze denkt dat dit de perfecte plek is om opnieuw te beginnen en haar pijnlijke herinneringen achter te laten. Maar ze ontdekt al snel dat het leven in een kleine stad niet zo eenvoudig is als ze had verwacht en dat ze eerst moet leren om met zichzelf in het reine te komen voordat ze echt van Virgin River haar thuis kan maken.

Titel: Virgin River
Soort: Serie
Jaar: 2019
Duur: 3 seizoenen
Categorie: Drama, Romantiek
Makers: Sue Tenney
Cast: Colin Lawrence, Benjamin Hollingsworth, Grayson Maxwell Gurnsey
IMDb: 7.5 uit 23.000 stemmen
Kijken: Bekijk direct op Netflix
Meer over Virgin River op Streamwijzer vind je hier