Virgin River seizoen 3 op Netflix | Nieuws, trailer en datum

Al voor de komst van deel 2 werd door Production Weekly al vermeld dat de romantische dramaserie Virgin River op Netflix beloond zou worden met een derde seizoen, maar nu is dit heugelijke feit ook gedeeld via Netflix’ officiële kanalen met een filmpje van de steracteurs Martin Henderson en Alexandra Breckenridge (Jack en Melinda). Fans zijn natuurlijk razend benieuwd naar de komst na de ongelooflijk spannende cliffhanger waarmee het tweede deel van de serie eindigde. Wat weten we tot nu toe over het nieuws, de trailer en de datum van Virgin River seizoen 3 op Netflix?

Waar gaat het verhaal van Virgin River over?

Melinda Monroe beantwoordt een advertentie om te solliciteren als verpleegkundige in de afgelegen stad Virgin River in Californië. Ze denkt dat dit de perfecte plek is om opnieuw te beginnen en haar pijnlijke herinneringen achter te laten. Maar ze ontdekt al snel dat het leven in een kleine stad niet zo eenvoudig is als ze had verwacht en dat ze eerst moet leren om met zichzelf in het reine te komen voordat ze echt van Virgin River haar thuis kan maken.

Titel: Virgin River
Soort: Serie
Jaar: 2019
Duur: 3 seizoenen
Categorie: Drama, Romantiek
Makers: Sue Tenney
Cast: Colin Lawrence, Benjamin Hollingsworth, Grayson Maxwell Gurnsey
IMDb: 7.5 uit 9,964 stemmen
Trailer: Bekijk direct op YouTube
Kijken: Bekijk direct op Netflix
Meer over Virgin River op Streamwijzer vind je hier

Wanneer komt Virgin River seizoen 3 op Netflix Nederland?

  • Wanneer komt Virgin River seizoen 3 op Netflix in Nederland?

    Momenteel is nog niet bekend wanneer het derde deel van Virgin River op Netflix zal komen, maar naar verwachting zal dit niet voor het einde van 2021 gebeuren. Zodra we meer weten, hoor je het in de Streamwijzer Groep of via je mail.

  • Waar kun je Virgin River online kijken?

    Virgin River is een Netflix Original serie en is dus exclusief op deze streamingdienst te bekijken.

  • Op welke boeken is de serie Virgin River gebaseerd?

    De populaire Netflix-serie is gebaseerd op het verhaal uit de boekenreeks Virgin River van Robyn Carr.

→ Alle Virgin River-boeken van schrijfster Robyn Carr, waar de serie op gebaseerd is, vind je hier bij Bol.com en hier bij Amazon.nl

Komt er een Virgin River seizoen 4 of is S3 het laatste seizoen van de serie?

Het is helaas nog niet bekend of er na het derde seizoen van Virgin River ook een vierde zal komen. Zodra we hier meer over weten, zal het nieuws op de website en social media kanalen van Streamwijzer geplaatst worden.

Welke teaser of trailer is er van Virgin River seizoen 3?

Zodra er een trailer van het derde seizoen van Virgin River is, zal deze hier worden gepubliceerd. Vooralsnog hebben we alleen de trailer van deel 2 van de serie.

Virgin River Season 2 | Official Trailer | Netflix