Alles wat we weten over Virgin River seizoen 3 (vanaf 9 juli te zien op Netflix)

Het derde seizoen van Virgin River is in aantocht bij Netflix. Met nog maar 3 dagen op de teller is het tijd om de balans op te maken en op een rijtje te zetten wat allemaal al bekend is over het vervolgseizoen van de uiterst populaire romantische dramaserie op de streamingdienst.

 1. Het derde seizoen van Virgin River komt naar Netflix op vrijdag 9 juli 2021
 2. Tot op heden is nog niet bekendgemaakt of er ook een vierde seizoen van de serie gemaakt zal worden
 3. De trailer van Virgin River seizoen 3 is al door Netflix gedeeld en hieronder te bekijken
 4. We weten al het één en ander over de verhaallijn in het derde seizoen van Virgin River op Netflix
 5. Veel geliefde personages zullen terugkeren en een aantal nieuwe namen in de cast zijn al bekendgemaakt

→ Alle Virgin River-boeken van schrijfster Robyn Carr, waar de serie op gebaseerd is, vind je hier bij Bol.com en hier bij Amazon.nl 📚

Het derde seizoen van Virgin River komt naar Netflix op vrijdag 9 juli 2021

Vanaf 9 juli 2021 zal het derde seizoen van Virgin River op Netflix in Nederland te zien zijn! In totaal zullen er 10 afleveringen van de romantische dramaserie online verschijnen. Er zal niet, zoals bij sommige andere Netflix-series, elke week een nieuwe aflevering worden geplaatst. De streamingdienst heeft besloten om alle 10 afleveringen in één keer online te zetten, zodat jij het hele weekend lang kunt zwijmelen voor de televisie.

Tot op heden is nog niet bekendgemaakt of er ook een vierde seizoen van de serie gemaakt zal worden

Het is helaas nog niet bekend of er na het derde deel van Virgin River ook een vierde seizoen zal komen. Zodra we hier meer over weten, zal het nieuws op de website en social media kanalen van Streamwijzer geplaatst worden.

De trailer van Virgin River seizoen 3 is al door Netflix gedeeld en hieronder te bekijken

We weten al het één en ander over de verhaallijn in het derde seizoen van Virgin River op Netflix

Allereerst is het belangrijk om te vermelden dat dit stukje tekst natuurlijk spoilers zal bevatten voor wie de eerste twee seizoenen nog niet uit zal hebben gekeken. Want het tweede deel van Virgin River eindigde met een GIGANTISCHE cliffhanger. Daarom zullen we in dit seizoen natuurlijk antwoord krijgen op de vraag of Mel en Jack weer bij elkaar zullen zijn, wat er op medisch gebied aan de hand is met Doc Mullins, of Preacher kiest voor Virgin River of San Francisco, wie Jack heeft neergeschoten en of hij het heeft overleefd.

In de trailer hebben we al wel gezien dat Doc zijn zicht aan het verliezen is en dat Jack het schot heeft overleefd. Verder zullen we meer te weten komen over het verhaal van Ricky en Lizzy (die in het vorige seizoen flink naar elkaar toe gegroeid zijn) en natuurlijk Doc en Hope. Ten slotte zullen we ook verder gaan duiken in de verhalen van Charmaine, Preacher en Christopher.

→ Alle Virgin River-boeken van schrijfster Robyn Carr, waar de serie op gebaseerd is, vind je hier bij Bol.com en hier bij Amazon.nl

Veel geliefde personages zullen terugkeren en een aantal nieuwe namen in de cast zijn al bekendgemaakt

We zullen geen afscheid hoeven nemen van de bekende en geliefde personages uit het eerste seizoen, waaronder:

 • Alexandra Breckenridge: in de rol van Melinda Monroe
 • Martin Henderson: in de rol van Jack Sheridan
 • Colin Lawrence: in de rol van John ‘Preacher’ Middleton
 • Lauren Hammersley: in de rol van Charmaine Roberts
 • Annette O’Toole: in de rol van Hope McCrea
 • Tim Matheson: in de rol van Doc Mullins
 • Benjamin Hollingsworth: in de rol van Dan Brady
 • Grayson Gurnsey: in de rol van Ricky
 • Jenny Cooper: in de rol van Joey Barnes
 • Sarah Dugdale: in de rol van Lizzie

Daarnaast zijn er ook nieuwe acteurs aangekondigd die zich bij de cast van de serie hebben gevoegd. Zo kunnen we vanaf seizoen 3 genieten van het optreden van:

 • Stacey Farber: in de rol van Tara (onder andere bekend als Leslie Larr in Superman and Lois, als Ellie Nash in Degrassi: The Next Generation en als Rachel in Schitt’s Creek)
 • Kai Bradbury: in de rol van Denny (onder andere bekend als Gerit Buttonwood in The Motherland: Fort Salem, als Nick Okada in The Terror en met bijrollen in The Boys, Altered Carbon, Lucifer en Supernatural)