De komst van het eerste seizoen van Virgin River was een welkom cadeau voor Netflix-kijkers! Met groot succes werd de serie ontvangen. Niet veel later werd gelukkig bekendgemaakt dat er ook een tweede deel van de serie zal volgen! Wat weten we tot nu toe over het nieuws, de trailer en de datum van Virgin River S2 op Netflix?

Waar gaat het verhaal van Virgin River over?

Melinda Monroe beantwoordt een advertentie om te solliciteren als verpleegkundige in de afgelegen stad Virgin River in Californië. Ze denkt dat dit de perfecte plek is om opnieuw te beginnen en haar pijnlijke herinneringen achter te laten. Maar ze ontdekt al snel dat het leven in een kleine stad niet zo eenvoudig is als ze had verwacht en dat ze eerst moet leren om met zichzelf in het reine te komen voordat ze echt van Virgin River haar thuis kan maken.

Virgin River krijgt op IMDb een 7.7 uit 10.

Wanneer komt Virgin River seizoen 2 op Netflix Nederland?

De veelgestelde vraag is: wanneer komt Virgin River seizoen 2 op Netflix? Naar verwachting zal dit rond eind 2020 gebeuren.

→ Vergelijkbare series met Virgin River vind je hier 🍿

→ Wil je als eerste weten wanneer seizoen 2 van Virgin River naar Netflix komt? Je hoort het meteen in de Streamwijzer Groep of via je mail ✅

Kom er een Virgin River seizoen 3 of is S2 het laatste seizoen van de serie?

Het is helaas nog niet bekend of er na het tweede seizoen van Virgin River ook een derde zal komen. Zodra we hier meer over weten, zal het op deze pagina geplaatst worden.

Welke teaser of trailer is er van Virgin River seizoen 2?

Zodra er een trailer van het tweede seizoen van Virgin River is, zal deze hier worden gepubliceerd. Vooralsnog hebben we alleen de trailer van S1.

Virgin River | Official Trailer | Netflix

Wanneer komt Virgin River seizoen 2 op Netflix Nederland?

Naar verwachting zal het tweede seizoen van Virgin River eind 2020 op Netflix Nederland verschijnen.Virgin River seizoen 2 Netflix