Goed nieuws: de ‘Virgin River’-kerstafleveringen zijn nú te zien

Als het goed is heb je de eerste tien afleveringen van Virgin River seizoen 5 al gebinged. Gelukkig worden we nu getrakteerd op nóg meer Mel en Jack. Je kunt sinds vanmorgen op Netflix terecht voor twee speciale kerstafleveringen.

Dit kunnen we verwachten van de ‘Virgin River’ kerstspecials

Na een heftig eerste deel van seizoen 5, kunnen we met deel 2 op wat luchtigers rekenen. Mel en Jack gaan op zoek naar de biologische vader van Mel. Bovendien is er een kerstboomdecoratiewedstrijd in Virgin River die bijna alle bewoners érg graag willen winnen.

Fans kunnen met deze twee kerstafleveringen even bijkomen van alle emotionele gebeurtenissen uit de vorige tien episodes, zoals de miskraam van Mel en de bosbrand. Nu is het tijd om gewoon te genieten van de kerstsfeer in het stadje. “Als we dan toch een kerstcadeau aan de fans geven, dan moet het wel een hele leuke worden,” zei showrunner Patrick Sean Smith namelijk tegen Glamour. Verwacht dus minder drama en meer komedie. Hieronder bekijk je alvast de eerste beelden.

En wanneer komt ‘Virgin River’ seizoen 6?

Het tweede deel van seizoen 5 bestaat uit slechts twee afleveringen. Eén avondje kijken en je bent er dus doorheen. Dan kan het grote wachten gaan beginnen, want gelukkig weten we nu al dat er ook een zesde seizoen in het verschiet ligt.

Op dit moment weten we uiteraard nog niet wanneer we naar dat seizoen kunnen kijken. Inmiddels zijn de schrijvers wel druk aan de slag, maar het zou goed kunnen dat we nog tot 2025 moeten wachten. Uiteraard updaten je direct via je mail als de definitieve releasedatum bekendgemaakt wordt.

📺 Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films en series op Netflix per maand. Ook updaten we wekelijks het artikel met titels die binnenkort op Netflix zullen verschijnen.

Meer informatie over ‘Virgin River’

Een verpleegster uit LA wil een nieuwe start maken. Ze verhuist naar een afgelegen stadje in het noorden van Californië en is verrast door wat en wie ze daar aantreft.

TitelVirgin River
SoortSerie
Jaar2019-
Duur6 seizoenen
TaalEngels
CategorieRomantiek, Drama
IMDb7,4 uit 44.000 stemmen
MakerSue Tenney
CastAlexandra Breckenridge, Martin Henderson, Colin Lawrence, Lauren Hammersley, Tim Matheson, Benjamin Hollingsworth, Grayson Maxwell Gurnsey, Nicola Cavendish, Annette O’Toole

Synopsis: Netflix

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.