Dit zijn de boeken van Robyn Carr waarop Netflix-serie Virgin River is gebaseerd

Na de komst van het eerste seizoen van Virgin River in 2019 groeide de serie op Netflix direct uit tot een regelrecht kijkcijferkanon. Er staan al vier delen online en de komst van een vijfde seizoen is zelfs al aangekondigd door de streamingdienst! Kun je niet genoeg krijgen van deze romantische dramaserie? Dan kun je natuurlijk de 22 Virgin River boeken van Robyn Carr bestellen waarop de populaire serie gebaseerd is. Hieronder vind je alle boeken in chronologische volgorde en waar je ze kunt bestellen.

Alle Virgin River-boeken van Robyn Carr in chronologische volgorde

Waar kun je de boeken bestellen?

Je kunt alle Virgin River-boeken hier bij Bol.com en hier bij Amazon.nl vinden. Soms is het mogelijk om een hardcover, paperback of pocket-versie van het boek te bestellen, terwijl het andere keren alleen mogelijk is om een digitale vorm als e-book of Kindle-boek in je winkelmandje te plaatsen.

Als je wilt besparen op de boekenreeks, is het aan te raden om voor de boekenverzamelingen te gaan. Zo kun je meerdere trilogieën bestellen om alles achter elkaar te lezen. Ook dat is gewoon mogelijk bij de beide eerdergenoemde webwinkels.

Informatie over Netflix-serie Virgin River

Melinda Monroe beantwoordt een advertentie om te solliciteren als verpleegkundige in de afgelegen stad Virgin River in Californië. Ze denkt dat dit de perfecte plek is om opnieuw te beginnen en haar pijnlijke herinneringen achter te laten. Maar ze ontdekt al snel dat het leven in een kleine stad niet zo eenvoudig is als ze had verwacht en dat ze eerst moet leren om met zichzelf in het reine te komen voordat ze echt van Virgin River haar thuis kan maken.

TitelVirgin River
SoortSerie
Jaar2019-
Duur5 seizoenen
TaalEngels
CategorieRomantiek, Drama
IMDb7,4 uit 36.000 stemmen
MakerSue Tenney
CastAlexandra Breckenridge, Martin Henderson, Colin Lawrence, Lauren Hammersley, Tim Matheson, Benjamin Hollingsworth, Grayson Maxwell Gurnsey, Nicola Cavendish, Annette O’Toole
KijkenBekijk direct op Netflix