Gewelddadige kerstfilm ‘Violent Night’ vanaf vandaag te streamen

Santa Claus is coming to town! De feestdagen liggen alweer eventjes achter ons, maar toch mag je deze kerstfilm eigenlijk niet missen. Violent Night is namelijk een heerlijke actiethriller over een gijzeling op kerstavond en een vechtende kerstman die de boel redt. Absoluut een must-see, ook buiten 24, 25 en 26 december om! En vanaf vandaag kun je hem eindelijk vanuit huis bekijken, want Pathé Thuis heeft de film op woensdag 15 februari toegevoegd.

→ Meld je nu gratis aan bij Pathé Thuis en kijk je eerste film met tot 60% korting ✅

Kerstman laat andere kant van zichzelf zien in ‘Violent Night’

In december 2022 zette men zoals altijd massaal Love Actually en The Holiday op, maar ook de gloednieuwe film Violent Night sloegen veel mensen de afgelopen kerstperiode niet over. Deze vlotte actiekomedie van de makers van Deadpool 2 en John Wick neemt ons mee naar de gigantische villa van een rijke familie. Een team huurlingen breekt op kerstavond in en neemt iedereen in gijzeling. Helaas hadden ze er niet op gerekend dat de kerstman nog zou rondlopen—of dat hij er alles aan zou doen om de “good kids” te beschermen.

Dit levert een heerlijke film vol actie en komedie op, met een fijne hommage aan Home Alone én een geweldige David Harbour in de rol van de dronken, vloekende en tierende kerstman. Harbour kun je kennen van zijn rol als de even zo cynische Jim Hopper in Stranger Things of van de Marvel-film Black Widow. Hieronder bekijk je de eerste beelden van hem in Violent Night.

‘Violent Night’ is vanaf 15 februari te zien bij Pathé Thuis

Op woensdag 15 februari 2023 voegde TVOD-streamingdienst Pathé Thuis de film toe aan haar aanbod. Vanaf dat moment kun je hem huren vanaf €4,99 en kopen vanaf €11,99. Koop je de film, dan blijft deze voor altijd in je bibliotheek staan. Je kunt hem dan zo vaak bekijken als je wilt. Bij huren heb je 30 dagen de tijd om te beginnen met kijken. Na 48 uur verdwijnt de film vervolgens uit je bibliotheek.

📺 Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films op Pathé Thuis per maand. Ook updaten we wekelijks het artikel met titels die binnenkort op Pathé Thuis zullen verschijnen.

Meer informatie over de film

Violent Night is een film van 87North, het productiehuis van actiefilms als Nobody, John Wick, Atomic Blonde, Deadpool 2 en Fast & Furious: Hobbs & Shaw. Het is een duistere kerstthriller met een duidelijke boodschap: zet altijd in op rood. Een team huurlingen breekt op kerstavond in bij een rijke familie en neemt iedereen in huis in gijzeling. Maar ze hebben niet gerekend op de aanwezigheid van de kerstman, gespeeld door David Harbour (Black Widow, Stranger Things). Ze komen er snel achter dat de lieve kindervriend ook een heel andere kant heeft.

TitelViolent Night
Jaar2022
SoortFilm
Duur1 uur en 52 minuten
TaalEngels
CategorieThriller, Komedie, Actie
RegisseurTommy Wirkola
CastDavid Harbour, John Leguizamo, Edi Patterson, Cam Gigandet, Alex Hassell, Alexis Louder, Beverly D’Angelo

Synopsis: Universal Pictures International

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.