Mysterieuze Scandinavische misdaadthriller ‘Vilsen’ is nu te zien op Netflix

Combineer een crimi met een vleugje mysterie, een portie actie en een scheut spanning en laat hem maken door een Scandinavisch team. Dan heb je het perfecte recept voor een zinderende Scandinavische misdaadthriller. Vanaf vandaag is op Netflix de Zweedse film Vilsen te zien.

Netflix voegt op donderdag 23 december 2021 de Zweedse thrillerfilm ‘Vilsen’ (2016) toe

In 2016 zag Vilsen voor het eerst het levenslicht, maar vanaf nu is de Scandinavische misdaadthriller ook in Nederland te streamen. Nu Netflix haar internationale aanbod steeds meer uitbreidt met niet-Engelstalige films, vinden we ook steeds vaker Italiaanse romantiek, Franse komedie en Zweedse misdaad terug op de streamingdienst.

Sinds donderdag 23 december 2021 is deze film over een reeks gruwelijke moorden in Göteborg te zien op Netflix voor iedereen met een abonnement.

Vilsen (film, 2016): verhaal, informatie en trailer

Een rechercheur en een voormalige predikante willen samen een ​​reeks gruwelijke moorden in de stad Göteborg oplossen, maar de waarheid tart alle aardse verklaringen.

TitelVilsen
Jaar2016
SoortFilm
Duur1 uur en 55 minuten
GenreActie, Misdaad, Drama, Thriller, Mystery
IMDb5,7 uit 400 stemmen
RegisseurRasmus Tirzitis
CastGöran Sjögren, Christian Kinell, Alexandra Zetterberg, Yohanna Idha, Skjell Wilhelmsen, Johan Gry, Margareta Strand, Lars Väringer, Alexandra Alegren, Christoffer Aro, Ralf Beck, Urban Bergsten, Erik Bolin, Klas Ekegren
KijkenBekijk direct op Netflix

Bekijk nu de trailer


Synopsis: Netflix