Komt er een seizoen 4 van ‘Vikings: Valhalla’?

Op donderdag 11 juli 2024 verscheen het derde seizoen van Vikings: Valhalla. In de spin-off staat het verhaal van Leif Eriksson, Freydis Eriksdotter en Harald Sigurdsson centraal. Acht afleveringen lang kunnen we het spannende en gruwelijke avontuur volgen. Veel mensen vragen zich af of er daarna nog meer komt. Met andere woorden: komt er een Vikings: Valhalla seizoen 4? En wanneer dan? Wij zetten hier alle up-to-date informatie op een rijtje.

Lees ook: Top 10 – Kijktips voor de beste films en series elke week 🍿

Komt er een vierde seizoen van ‘Vikings: Valhalla’ op Netflix?

In 2022 verscheen het eerste seizoen van Vikings: Valhalla op Netflix. Nog voor de allereerste aflevering besloot de streamingdienst om direct 24 episodes te bestellen. Netflix had namelijk hoge verwachten van de spin-off. De eerste twee seizoen tellen ieder acht afleveringen. Ook seizoen 3 bestaat uit acht episodes. Helaas heeft Netflix nog geen nieuwe seizoenen op de planning staan, waardoor de derde reeks het laatste seizoen zal zijn.

Verhaal van seizoen 3

Seizoen 2 van Vikings: Valhalla verscheen in 2023. Het verhaal eindigde daar niet, want seizoen 3 van de spin-off verscheen op donderdag 11 juli 2024. We gaan een klein stukje vooruit in de tijd, want deze nieuwe reeks speelt zich zeven jaar na de vorige af. Uiteraard staan Leif Erikson, Harald Sigurdsson en Freydis Eirkíksdóttir weer centraal. Hieronder bekijk je de trailer van het laatste seizoen.

Meer informatie over de serie

Vikings: Valhalla speelt zich meer dan duizend jaar geleden af in de vroege 11e eeuw. De serie vertelt de heroïsche avonturen van enkele van de beroemdste Vikingen die ooit hebben geleefd – de legendarische ontdekkingsreiziger Leif Eriksson (Sam Corlett), zijn vurige en eigenzinnige zus Freydis Eriksdotter (Frida Gustavsson) en de ambitieuze Noordse prins Harald Sigurdsson (Leo Suter).

TitelVikings: Valhalla
Jaar2022-
SoortSerie
TaalEngels
Duur3 seizoenen
GenreActie, Avontuur, Drama
MakerJeb Stuart
CastSam Corlett, Frida Gustavsson, Leo Suter, Bradley Freegard, Jóhannes Jóhannesson, Laura Berlin, David Oakes, Caroline Henderson, Pollyanna McIntosh, Asbjørn Krogh Nissen

Synopsis: Netflix

Manuela Al
Manuela studeerde Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Naast schrijven houdt ze van alles wat met sport te maken heeft en is ze graag creatief bezig. Ook is ze veel op het voetbalveld te vinden om met haar team zoveel mogelijk wedstrijden te winnen.