Hoeveel afleveringen heeft seizoen 3 van ‘Vikings Valhalla’?

Op donderdag 11 juli 2024 verschijnt seizoen 3 van Vikings Valhalla. Alle nieuwe afleveringen staan direct op Netflix. Maar voordat je aan het nieuwe seizoen begint, is het misschien handig om te weten hoe lang je ermee bezig bent. Wij vertellen je in dit artikel uit hoeveel afleveringen seizoen 3 van Vikings: Valhalla bestaat.

Lees ook: Top 10 – Kijktips voor de beste films en series elke week 🍿

Hoeveel afleveringen heeft seizoen 3 van ‘Vikings: Valhalla’?

Op donderdag 11 juli 2024 verscheen seizoen 3 van Vikings Valhalla. We gaan een klein stukje vooruit in de tijd, want deze nieuwe reeks speelt zich zeven jaar na de vorige af. Uiteraard staan Leif Erikson, Harald Sigurdsson en Freydis Eirkíksdóttir weer centraal. Volgens regisseur Jeb Stuart zullen we nog lang niet uitgepraat zijn over dit seizoen. Net als tijdens de voorgaande reeksen kunnen we rekenen op acht afleveringen.

AfleveringTitelWeekdagDatum
1NNBDonderdag11 juli 2024
2NNBDonderdag11 juli 2024
3NNBDonderdag11 juli 2024
4NNBDonderdag11 juli 2024
5NNBDonderdag11 juli 2024
6NNBDonderdag11 juli 2024
7NNBDonderdag11 juli 2024
8NNBDonderdag11 juli 2024

Verschijnt er ook een seizoen 4?

Om direct met de deur in huis te vallen hebben we slecht niets. Het derde seizoen is namelijk direct het laatste seizoen van Vikings: Valhalla. Nog voor de allereerste aflevering besloot Netflix om direct 24 episodes te bestellen. De streamingdienst had namelijk hoge verwachten van de spin-off. De eerste twee seizoen tellen ieder acht afleveringen. Ook seizoen 3 bestaat uit acht episodes. Helaas heeft Netflix nog geen nieuwe seizoenen op de planning staan, waardoor de derde reeks het laatste seizoen zal zijn.

Meer informatie over de serie

Vikings: Valhalla speelt zich meer dan duizend jaar geleden af in de vroege 11e eeuw. De serie vertelt de heroïsche avonturen van enkele van de beroemdste Vikingen die ooit hebben geleefd – de legendarische ontdekkingsreiziger Leif Eriksson (Sam Corlett), zijn vurige en eigenzinnige zus Freydis Eriksdotter (Frida Gustavsson) en de ambitieuze Noordse prins Harald Sigurdsson (Leo Suter).

TitelVikings: Valhalla
Jaar2022-
SoortSerie
TaalEngels
Duur3 seizoenen
GenreActie, Avontuur, Drama
MakerJeb Stuart
CastSam Corlett, Frida Gustavsson, Leo Suter, Bradley Freegard, Jóhannes Jóhannesson, Laura Berlin, David Oakes, Caroline Henderson, Pollyanna McIntosh, Asbjørn Krogh Nissen

Synopsis: Netflix

Manuela Al
Manuela studeerde Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Naast schrijven houdt ze van alles wat met sport te maken heeft en is ze graag creatief bezig. Ook is ze veel op het voetbalveld te vinden om met haar team zoveel mogelijk wedstrijden te winnen.