Vikings stopt na seizoen 6

Ooh nee, ontzettend slecht nieuws uit de seriewereld! De enorm populaire serie Vikings gaat stoppen na het zesde seizoen! Seizoen 6 moet nog worden opgenomen, maar zal helaas het einde betekenen van de serie Vikings. De serie is te streamen via Ziggo GO Movies & Series en staat op nummer 4 van vaakst illegaal gedownloade series in 2018. Wil je toch Vikings kijken? Dat kan hier!

Vikings verhaal

De historische dramaserie wordt in Nederland door FOX wordt uitgezonden. In de hoofdrollen zijn Alexander Ludwig en Travis Fimmel. Het speelt zich af in de achtste eeuw in de Scandinavische landen. Daar leeft Ragnar Lothbrok, boer en krijger. Hij droomt van rijkdom en plundert schepen om dat te bereiken. In het geheim werkt hij aan een project dat de wereld van de Vikingen volledig zal veranderen. Eerst zal Ragnar echter de leider van zijn groep, Earl Haraldson, moeten overtuigen dat zijn idee goed is. Earl Haraldson is ontzettend machtig, dus dat is een zware taak.

Vikings seizoen 6

De Amerikaanse zender History zendt de serie Vikings uit. Die zender laat weten aan Deadline dat het zesde seizoen 20 afleveringen telt en het einde van de serie zal betekenen. In totaal telt de serie 89 afleveringen. Momenteel wordt seizoen 5 van de serie uitgezonden, waarvan op 30 januari de laatste aflevering te zien is in Amerika. Seizoen 6 staat voor 2020 gepland om uitgezonden te worden in de Verenigde Staten.

Vikings spin-off

Wel wordt er nog gekeken naar de mogelijkheid om de serie middels een spin-off door te laten gaan. De serie is namelijk ongekend populair geweest in de Verenigde Staten en begint pas recentelijk in de rest van de wereld die populariteit in te halen. Voor de spin-off is History in gesprek met bedenker Michael Hirst en MGM Television.

Netflix / Videoland / Ziggo GO / Amazon Prime aanbod

Zoek je het volledige online aanbod van alle streamingdiensten in Nederland? Klik dan hier!