Laatste 10 afleveringen van Vikings seizoen 6 zijn nu te zien op Netflix

Het eerste deel van zesde (en slot)seizoen van de Noorderlijke serie Vikings was eerder al te zien op Ziggo Movies & Series, maar is dit jaar ook op Netflix verschenen in Nederland ter voorbereiding op de komst van spin-off Valhalla (Netflix Original). Zo waren de eerste 5 seizoenen vanaf 1 januari 2020 te bekijken, kwam daar seizoen 6A bij op 5 juni 2020 en wachten fans nu op het verlossende seizoen 6B: de laatste tien afleveringen. Wat weten we tot nu toe over het nieuws, de trailer en de datum van Vikings seizoen 6B op Netflix, Ziggo Movies & Series en Amazon Prime Video?

Waar gaat het verhaal van Vikings over?

Vikings volgt de avonturen van Ragnar Lothbrok, Koning van de Vikingstam, zijn broeders en zijn familie. In het eerste deel van dit laatste seizoen keerde Bjorn terug als overwinnaar en held voor de mensen die jaren onder het tirannieke bewind van Ivar leefden. Het laatste deel begint met Ubbe in IJsland die de waarheid over Kjetill leert en een moeilijke beslissing moet nemen. En in Noorwegen heeft de strijd tegen de Rus ernstige gevolgen gehad.

Titel: Vikings
Soort: Serie
Jaar: 2013
Seizoenen: 6 seizoenen
Categorie: Actie, Avontuur, Drama
Makers: Michael Hirst
Cast: Katheryn Winnick, Gustaf Skarsgård, Alexander Ludwig
IMDb: 8.5 uit 453.000 stemmen
Kijken: Bekijk op Netflix of op Ziggo Movies & Series
Bestel: Bekijk op Bol.com

Wanneer komt Vikings seizoen 6B op Ziggo Movies & Series, Netflix en Amazon Prime Video?

Na maandenlang wachten is het in juli 2021 eindelijk zo ver voor abonnees van de grootste streamingdienst in Nederland. Onder de nieuwe films en series op Netflix in juli 2021 valt namelijk ook het tweede deel van Vikings seizoen 6. Vanaf 1 juli 2021 zullen de laatste 10 afleveringen van de populaire vikingserie online staan op de streamingdienst.

→ Alle huidige en nieuwe seizoenen van Vikings vind je hier 🍿

Komt er een Vikings seizoen 7 of is S6B het laatste seizoen van de serie?

Er komt geen seizoen 7 van Vikings, omdat de serie ten einde is na deze 6 delen. Wel heeft Netflix besloten een spin-off van Vikings te produceren, genaamd Valhalla. Meer over deze nieuwe serie vind je op de pagina Valhalla seizoen 1 op Netflix.

Welke teaser of trailer is er van Vikings seizoen 6?

Je kunt alvast genieten van de trailer van de laatste afleveringen van Vikings seizoen 6 om alvast in de stemming te komen!