Het zesde en laatste seizoen van de Noorderlijke serie Vikings was eerder al te zien op Ziggo Movies & Series, maar is recentelijk ook op Netflix verschenen in Nederland ter voorbereiding op de komst van spin-off Valhalla (Netflix Original). Zo waren de eerste 5 seizoenen vanaf 1 januari 2020 te bekijken, kwam daar seizoen 6A bij op 5 juni 2020 en wachten fans nu op het verlossende seizoen 6B: de laatste tien afleveringen. Wat weten we tot nu toe over het nieuws, de trailer en de datum van Vikings seizoen 6B op Netflix?

→ In de Netflix Groep delen Nederlandse Netflixers hun kijktips en kun je andere film- en serieliefhebbers leren kennen!

Waar gaat het verhaal van Vikings over?

Vikings speelt zich af aan het begin van het tijdperk van de Vikingen, het einde van de achtste eeuw, en brengt ons naar de brute en mysterieuze wereld van Ragnar Lothbrok, een Viking krijger en boer die niets liever doet dan ontdekken en plunderen op zee. Zijn ambities zetten hem op gespannen voet met zijn leider Earl Haraldson, die wil dat ze naar het arme Oosten gaan in plaats van naar het onbekende Westen. Wanneer Ragnar een verbond sluit met zijn vriend Floki om een nieuwe boot te bouwen en daarmee vervolgens toch naar het Westen te varen, barst het conflict pas echt los.

Titel: Vikings
Soort: Serie
Jaar: 2013
Seizoenen: 6 seizoenen
Categorie: Actie, Avontuur, Drama
Makers: Michael Hirst
Cast: Katheryn Winnick, Gustaf Skarsgård, Alexander Ludwig
IMDb: 8.5 uit 388,714 stemmen
Trailer: Bekijk op YouTube
Kijken: Bekijk op Netflix of op Ziggo Movies & Series
Bestel: Bekijk op Bol.com

Wanneer komt Vikings seizoen 6B op Netflix Nederland?

Wanneer komt Vikings seizoen 6B op Netflix Nederland?

Helaas is momenteel nog niet bekend wanneer seizoen 6B van Vikings op Netflix zal verschijnen, maar we hopen op basis van de eerdere release data dat dit nog in de tweede helft van 2020 zal zijn. Zodra we hier meer over weten, zal het nieuws in de Streamwijzer Groep of via je mail bekendgemaakt worden.

→ Alle huidige en nieuwe seizoenen van Vikings vind je hier 🍿

→ Ook is het zesde seizoen te zien op Ziggo Movies & Series

Komt er een Vikings seizoen 7 of is S6B het laatste seizoen van de serie?

Er komt geen seizoen 7 van Vikings, omdat de serie ten einde is na deze 6 delen. Wel heeft Netflix besloten een spin-off van Vikings te produceren, genaamd Valhalla. Meer over deze nieuwe serie vind je op de pagina Valhalla seizoen 1 op Netflix.

Welke teaser of trailer is er van Vikings seizoen 6?

Je kunt alvast genieten van de trailer van de laatste afleveringen van Vikings seizoen 6 om alvast in de stemming te komen!

Vikings: Season 6 - Official Clip | Comic Con 2020