Vikings seizoen 6A staat nu op Netflix

Netflix Nederland trapte het jaar 2020 af met de lancering van vijf seizoenen van de populaire serie Vikings op de streamingdienst! Toen werden fans erg benieuwd wanneer seizoen 6 van de serie (eerder al te zien op Ziggo Movies & Series) op de streamingdienst zou verschijnen. Gelukkig is het eerste deel van het slotseizoen op 5 juni 2020 online gekomen. De volgende tien afleveringen zullen op een nader bekend te maken moment volgen. Wat weten we over het nieuws, de trailer en de datum van Vikings seizoen 6 op Netflix?

Waar gaat het verhaal van Vikings over?

Vikings speelt zich af aan het begin van het tijdperk van de Vikingen, het einde van de achtste eeuw, en brengt ons naar de brute en mysterieuze wereld van Ragnar Lothbrok, een Viking krijger en boer die niets liever doet dan ontdekken en plunderen op zee. Zijn ambities zetten hem op gespannen voet met zijn leider Earl Haraldson, die wil dat ze naar het arme Oosten gaan in plaats van naar het onbekende Westen. Wanneer Ragnar een verbond sluit met zijn vriend Floki om een nieuwe boot te bouwen en daarmee vervolgens toch naar het Westen te varen, barst het conflict pas echt los.

Titel: Vikings
Soort: Serie
Jaar: 2013
Seizoenen: 6 seizoenen
Categorie: Actie, Avontuur, Drama
Makers: Michael Hirst
Cast: Katheryn Winnick, Gustaf Skarsgård, Alexander Ludwig
IMDb: 8.5 uit 388,714 stemmen
Trailer: Bekijk op YouTube
Direct kijken via Netflix: Bekijk op Netflix
Meer over Vikings op Streamwijzer vind je hier

Wanneer komt Vikings seizoen 6A op Netflix Nederland?

Wanneer komt Vikings seizoen 6A op Netflix Nederland?

Sinds 5 juni 2020 zijn de eerste tien afleveringen van Vikings seizoen 6 op Netflix Nederland te zien. Wanneer de volgende tien afleveringen zullen verschijnen, is helaas nog niet bekend. Zodra we hier meer over weten, zal het nieuws op deze pagina verschijnen.

→ Alle huidige en nieuwe seizoenen van Vikings vind je hier 🍿

→ Ook is het zesde seizoen te zien op Ziggo Movies & Series

Komt er een Vikings seizoen 6B of is S6A het laatste seizoen van de serie?

Jazeker, er komen nog tien afleveringen aan! We weten niet wanneer dit zal zijn, maar houden je via de pagina over Vikings seizoen 6B op Netflix op de hoogte.

Overigens zal er helaas geen zevende seizoen van Vikings komen. Het is gedaan met de serie… Wel heeft Netflix besloten een spin-off van Vikings te produceren, genaamd Valhalla. Meer over deze nieuwe serie vind je op de pagina Valhalla seizoen 1 op Netflix.

Welke teaser of trailer is er van Vikings seizoen 6?

Jazeker, je kan nu genieten van de trailer van Vikings seizoen 6 om alvast in de stemming te komen voor de lancering op Netflix Nederland!