Waar kan ik de serie Vikings (2013) online kijken?

Er komen ontzettend veel vragen bij ons binnen die gaan over het kijken van de serie Vikings uit 2013. De seizoenen van de serie behaalden tot dusver een 8.5 uit 10 op IMDb en film- en serieliefhebbers streamen hem graag online.

In dit artikel geven wij aan of de afleveringen van deze serie op het moment van schrijven te bekijken zijn op streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime Video, Videoland, Disney+ of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je Vikings uit 2013 online kijken?

Ziggo Movies & Series: Bij Ziggo Movies & Series kun je deze titel zien. Je kunt nu 14 dagen gratis kijken. Ga direct naar de serie op Ziggo Movies & Series.

Bol.com: Als je deze titel op DVD of Blu-ray wilt hebben, vind je die bij Bol.com. Ga direct naar de serie op Bol.com.

Prime Video Store: Bij de Prime Video Store is deze titel momenteel beschikbaar. Ga direct naar de serie in de Prime Video Store.

Netflix: Deze titel is te bekijken op Netflix. Ga direct naar de serie op Netflix.

Verhaal van Vikings (2013)

Vikingen brengen ons naar de wrede en mysterieuze wereld van Ragnar Lothbrok, een Vikingkrijger en boer die smacht naar het verkennen – en overvallen – van de verre oevers van de oceaan.

Streaming informatie over de serie

Jaar: 2013
Categorie: Actie, Avontuur, Drama
Makers: Michael Hirst
Cast: Katheryn Winnick, Gustaf Skarsgård, Alexander Ludwig
IMDb: 8.5 uit 10 op IMDb
Trailer: Bekijk via YouTube
Bestel: Bestel via Bol.com

Benieuwd naar meer nieuws en streaming mogelijkheden van deze titel? Hier vind je alle informatie over de serie op Streamwijzer.

Wij zijn gek op het streamen van films, series, sport, podcasts en luisterboeken. Jij ook? Volg ons dan via onze website en social media kanalen voor het laatste nieuws over de beste content op de streamingdiensten in Nederland.