Is er nu een storing bij Videoland?

Doet Videoland het niet bij jou? Ben je bang dat er een storing is, maar weet je niet waar je kan vinden of er landelijk problemen zijn of dat het aan jouw mobiel of computer ligt? Streamwijzer legt je uit hoe het kan dat het Videoland aanbod soms niet werkt en een foutmelding geeft en of er vandaag een grote storing van Videoland is.

Let op: Vandaag, op woensdag 14 december, ontvangen wij meerdere berichten van gebruikers over een mogelijke storing bij Videoland.

Bekende problemen met Videoland

De meest gehoorde problemen met Videoland zijn de volgende:

 • Videoland start niet op
 • Videoland laadt niet
 • Videoland geeft een foutmelding
 • Er zijn problemen met de Smart TV, Apple TV of Samsung TV
 • Er wordt aangegeven dat deze titel niet beschikbaar is voor direct kijken
 • Het beeld blijft hangen
 • Het streamen blijft laden in plaats van afspelen
 • Er wordt een bepaalde foutcode gegeven
 • Er is geen geluid te horen
 • Er is een zwart beeld te zien
 • Storing bij KPN, Ziggo, Telfort of een andere provider

Voor deze problemen zijn allerlei verklaringen bekend. Naar alle waarschijnlijkheid ligt het probleem echter bij het apparaat waarop je aan het kijken bent of aan de internetverbinding van dat apparaat. Dat zijn problemen die je helaas zelf op zal moeten lossen en waar de streamingdienst je niet mee zal kunnen helpen.

De streamingdienst lost de meeste problemen automatisch op. Als de servers belast zijn door te veel kijkers wordt de kwaliteit automatisch wat naar beneden gebracht. Daardoor kunnen ze de vele streamers met hun systeem toch wel ineens aan. Het kan dus dat je op drukke momenten soms merkt dat de beeldkwaliteit een beetje afneemt, maar dat is enkel om te zorgen dat jij nog gewoon je film of serie kan blijven kijken.

Videoland storing in de buurt

Vaak zijn mensen benieuwd waar de problemen zijn op dit moment. Men vraagt zich af of Videoland alleen niet werkt in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht of een provincie, maar storingen vinden vaak landelijk plaats. De streamingdienst rapporteert problemen op hun website in ieder geval landelijk. Hieronder leggen we uit hoe je kan vinden of dat op dit moment het geval is.

Hoe vind ik of er momenteel een Videoland storing is in Nederland?

Je vindt eenvoudig of Videoland op dit moment te kampen heeft met grote problemen. Door naar de officiële is er een actuele Videoland storing pagina te gaan weet je direct of Videoland op dit moment niet werkt of dat het ligt aan foutmeldingen op je telefoon of de snelheid van het internet. Is je probleem nog niet opgelost? Neem dan eenvoudig contact op met de klantenservice.

Check ook vooral even of het niet aan je provider ligt. Je komt eenvoudig in contact met je provider via de officiële website. De grootste providers zijn Ziggo en KPN, maar ook bij andere providers heb je ze zo gevonden door naar de website te gaan.

Provider
Ga direct naar Ziggo
Ga direct naar KPN

Is er op dit moment een storing bij Videoland?

We laten op deze pagina up-to-date weten of er nu een storing bij Videoland is. Je vindt vorige storingen en bekende problemen en foutmeldingen.Videoland Storing