Videoland opzeggen stap voor stap

Videoland opzeggen is eenvoudig en gaat als volgt. Hier zie je overzichtelijk stap voor stap hoe Videoland opzeggen gaat.

Is het streaming aanbod van Videoland niet genoeg voor je of zit je favoriete film of serie er niet tussen? Dan vind je hem ongetwijfeld hier!

Hoe kan ik Videoland opzeggen?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Hier leggen we stap voor stap uit hoe je een Videoland abonnement moet opzeggen. Een paragraaf later vind je nog meer informatie over Videoland opzeggen

 1. Ga naar de Videoland inlogpagina

  Log in met je gebruikersnaam en wachtwoord

 2. Hoofdprofiel

  Selecteer het hoofdprofiel

 3. Klik

  Op het icoontje rechtsboven in het scherm

 4. Klik

  Op instellingen

 5. Klik

  Op abonnement opzeggen

 6. Vul de vragen in

  Sluit daarna af door te klikken op de rode knop met abonnement opzeggen

 7. Bevestiging

  Je krijgt een bevestiging per email

Stap voor stap opzeggen Videoland

Stap 1
Klik hier om naar de Videoland inlogpagina te gaan en log in met je Videoland gebruikersnaam en wachtwoord.

Stap 2
Klik op het hoofdprofiel (het profiel waarmee het account is genomen op het begin). Je kunt alleen met dat profiel Videoland opzeggen. Als het dus niet lukt, probeer eerst een ander profiel te selecteren.

Stap 3
Klik rechts bovenin het scherm op het icoontje van het poppetje, of als je een profielfoto hebt ingesteld op de profielfoto.

Stap 4
Klik in het menu dat verschijnt op Instellingen.

Stap 5
Scroll naar beneden naar het kopje ‘Account Informatie’ en klik daar rechts onderaan op de knop Abonnement opzeggen.

Stap 6
Videoland vraagt je nu waarom je je Videoland abonnement wilt opzeggen. Klik bij beide vragen op één van de bolletjes voor de antwoorden en klik dan onderaan de pagina op de rode knop Abonnement opzeggen.

Stap 7
Je ontvangt een bevestiging per email van het opzeggen van je Videoland account met de titel ‘Je Videolandabonnement is afgelopen’. Het kan dat deze mail in je spambox is beland. Je account is nu definitief opgezegd en je zult geen afschrijvingen van Videoland op je rekening (meer) krijgen. Wil je toch weer opnieuw Videoland nemen? Je kunt via de volgende link opnieuw een account afsluiten: Videoland. Ook kun je in de bevestigingsmail van je opzegging klikken op de rode knop ‘Heractiveer Videoland’ om weer verder te kijken. Wees je er wel van bewust dat je in dat geval zal moeten betalen na je twee weken gratis proefperiode van Videoland.

Videoland opzeggen tijdens gratis proefperiode

Een veelgestelde vraag is of je Videoland kan opzeggen tijdens de gratis proefperiode, en zo dus twee weken gratis Videoland kan kijken zonder meer te betalen dan je 1 cent bevestigingskosten. Het antwoord is: ja, dat kan! Zodra je je gratis proefperiode hebt afgesloten kan je die proefperiode beëindigen. Als je dat direct doet, kun je nog steeds tot het einde van de gratis proefperiode Videoland kijken en zal er geen afschrijving van je bankrekening plaatsvinden. Wil je wel verder Videoland kijken na je gratis proefperiode? Dan hoef je niks te doen en kan je genieten van het Videoland aanbod van films en series!

Kun je Videoland opzeggen tijdens de gratis eerste maand proefperiode?

Ja, dat kan. Als je je proefperiode hebt afgesloten kan je die gratis eerste maand meteen ten einde laten komen. Als je dat doet, kijk je nog steeds gratis tot het einde van de proefmaand Videoland. Opzeggen doe je zoals op deze pagina uitgelegd word.Videoland opzeggen