Videoland heeft nu een gratis abonnement: TV Gemist

Heb jij een aflevering van B&B Vol Liefde, RTL Boulevard of een ander RTL-programma gemist? Vanaf nu heb je dan geen Videoland of NLZIET meer nodig om de uitzending toch nog te bekijken. RTL biedt sinds kort een gratis Videoland-abonnement aan waarmee je al je favoriete programma’s tot 7 dagen terug kunt kijken.

Dit houdt TV Gemist van Videoland in

Met een normaal Videoland-abonnement kun je natuurlijk alle programma’s van RTL terugkijken, maar dan moet je er wel voor betalen. Voor iedereen die dit niet wil en die niet naar Videoland Originals als Mocro Maffia en Temptation Island: Love or Leave wil kijken, heeft RTL nu iets nieuws in het leven geroepen: TV Gemist.

Met TV Gemist kun je RTL-programma’s tot 7 dagen terugkijken. Dit doe je via de Videoland-website of -app, nadat je een gratis account hebt aangemaakt. Wel goed om te weten: de series die je volgt zijn niet reclamevrij en je hebt natuurlijk geen toegang tot het volledige aanbod van Videoland. Alleen RTL-programma’s die de afgelopen uitgezonden zijn, zijn via dit nieuwe abonnement terug te kijken.

Zo maak je een TV Gemist-account aan

Het aanmaken van een nieuw, gratis Videoland-account is ontzettend simpel. We zetten hieronder een stappenplan voor je op een rijtje.

  1. Ga naar de website van Videoland
  2. Kies bij de pakketten voor ‘Alleen terugkijken’ en klik op ‘Ik kies TV Gemist’
  3. Meld je aan en geniet van alle RTL-programma’s

Als je al een RTL-account hebt, kun je deze vanaf nu ook gebruiken om tv-programma’s tot zeven dagen gratis terug te kijken. Programma’s vooruitkijken of live volgen is met TV Gemist niet mogelijk.

Andere Videoland-abonnementen

Mocht je nou toch tv-programma’s vooruit willen kijken en toegang willen hebben tot alle Videoland Originals, dan zijn er maar liefst drie abonnementen om uit te kiezen. Je kunt gaan voor Basis (€4,99 per maand), Plus (€9,99 per maand) of Premium (€11,99 per maand).

Met het Basis-abonnement kun je series en films, net zoals met een TV Gemist-abonnement, op slechts één scherm bekijken, kunnen er ook reclames tussendoor komen en is het bovendien niet mogelijk om series en films te downloaden. Kies je voor het Plus-abonnement, dan kijk je reclamevrij naar alle films en series, kun je op twee schermen tegelijkertijd streamen en zijn titels te downloaden. Met het Premium-abonnement kijk je zelfs op vier schermen tegelijkertijd.


Afbeelding ter illustratie

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.