Vanaf vandaag op Videoland: Brimstone (2016)

Vanaf vandaag is op Videoland Brimstone (2016) te zien. De film is winnaar van zes gouden kalveren. Vanaf het moment dat nieuwe dominee de preekstoel betreedt, weet Liz dat zij en haar familie in groot gevaar verkeren. De film van Martin Koolhoven trekt je diep in een meeslepend verhaal die op IMDb met een 7.1 wordt beoordeeld.

Videoland Brimstone

Brimstone is een westerse thriller uit 2016, geschreven en geregisseerd door Martin Koolhoven. De hoofdrollen in de film worden vertolkt door Dakota Fanning, Guy Pearce, Kit Harington en Carice van Houten. De productie van de film is Nederlands-Amerikaans, maar bevat ook Duitse, Belgische en Zweedse internationale tinten. De film was genomineerd voor Gouden Leeuw op het 73e Venice International Film Festival, wat plaatsvond op 3 september 2016. Hij ging in première op 12 januari 2017 in Nederland, voordat hij uit werd gebracht in de Verenigde Staten in enkele bioscopen en video on demand. In de Verenigde Staten werd de film ontvangen met gemengde reacties, in tegenstelling tot de positieve reviews die de film in Europa en op festivals kreeg. Vanaf vandaag, 23 december 2018, laat Videoland Brimstone (2016) on demand zien in Nederland.

Trailer

🚨 Zoek je het volledige online aanbod van alle streaming services? Klik dan hier!

Wij zijn gek op het streamen van films, series, sport, podcasts en luisterboeken. Jij ook? Volg ons dan via onze website en social media kanalen voor het laatste nieuws over de beste content op de streamingdiensten in Nederland.