Videoland lanceert Black Friday-deal: 6 maanden voor maar €2,99 p/m

Dit weekend kunnen nieuwe abonnees bij Videoland gebruik maken van een hele scherpe actieprijs vanwege Black Friday 2021. Wie dit weekend het Basis-abonnement afsluit, zal de eerste 6 maanden slechts €2,99 per maand betalen in plaats van de normale prijs van €4,99 p/m. Op de Premium- en Plus-abonnementsvormen wordt momenteel geen Black Friday-korting aangeboden. De actie loopt af in principe af op maandag 29 november 2021 om 23:59 uur, maar… OP = OP.

Black Friday-korting bij Videoland

Deze toffe aanbieding van Videoland is vrij uniek, want in de streamingoorlog werd tot voor kort nog niet veel met prijzen gestunt. Toch werd door HBO Max recentelijk een levenslange actieprijs in Europa geïntroduceerd en vierde Disney+ haar verjaardag met een enorme korting van 77% voor één maand.

Videoland heeft blijkbaar even gewacht op Black Friday, want van vrijdag 26 november tot en met maandag 29 november 2021 kun je als nieuwe abonnee een Basis-abonnement afsluiten met flinke korting. Je betaalt de eerste zes maanden nu geen €4,99 per maand, maar krijg je 40% korting en betaal je slechts €2,99 p/m. Hiervoor heb je een abonnement met reclame, kun je op één scherm tegelijk kijken, is downloaden van films en series voor offline kijken onderweg niet mogelijk en kan niet via de Ziggobox en Chromecast naar content worden gekeken.

Na zes maanden ga je automatisch over naar het normale bedrag van €4,99. Je kunt je abonnement maandelijks (dus ook tussendoor) opzeggen en kijkt nog steeds de eerste 14 dagen gratis als je nooit eerder een proefperiode bij Videoland hebt gehad.

Let op: er is een maximum aantal Black Friday-deals beschikbaar gesteld door Videoland. Dat betekent dat de regel OP = OP geldt. De actie loopt dus in principe tot maandagavond, maar zal eerder eindigen als het maximum aantal verkochte abonnementen is bereikt.

Geen aanbieding voor huidige Videoland-abonnees of andere abonnementsvormen

Een mooie actie voor nieuwe abonnees die het prima vinden om met reclame naar films en series te kijken, maar helaas vallen andere groepen buiten de boot. Zo krijgen huidige abonnees van de streamingdienst geen extra korting aangeboden en is het jammer genoeg ook niet mogelijk om met een scherpere prijs een Plus- of Premium-abonnement te nemen. Deze laatste twee abonnementsvormen maken het mogelijk om reclamevrij naar je films en series te kijken, om content te downloaden voor offline kijken en om op 2 of 4 schermen tegelijk te streamen.

Andere streamingdiensten doen niet aan Black Friday

Voor zover bekend doen de andere streamingdiensten momenteel nog niet mee aan Black Friday. Zodra er kortingen bekendgemaakt worden bij Netflix, Amazon Prime Video, discovery+ of andere video on demand-platforms, vind je het natuurlijk als eerder via onze website en social media-kanalen.