All You Need Is Love Kerstspecial is vanaf vanavond te zien op Videoland & NLZIET

Lekker zwijmelen voor de TV vanavond! Traditiegetrouw is op kerstavond (24 december) de All You Need Is Love Kerstspecial 2021 te zien. Om 20:00 uur zal de speciale aflevering van het romantische programma waarin liefdes verenigd worden door Robert ten Brink a.k.a. Dr. Love te zien zijn op RTL 4. Naar verwachting verschijnt deze speciale aflevering dezelfde avond nog op Videoland, maar ook bij NLZIET kun je de uitzending live zien en terugkijken.

→ Je kunt nu 14 dagen gratis naar alle programma’s, films en series op NLZIET kijken ✅

All You Need Is Love Kerstspecial 2021 op Videoland

Robert ten Brink brengt volledig volgens de traditie van vele gezinnen in Nederland weer een stukje liefde naar alle huiskamers. Zo kun je voor de televisie gaan genieten van de Kerstspecial van het romantische televisieprogramma All You Need Is Love op 24 december 2021 om 20:00 uur.

Videoland heeft laten weten dezelfde dag nog de special ook op het video on demand-platform te zetten (zoals te zien in het overzicht met nieuwe films en series op Videoland in december 2021), dus naar verwachting zal dit ongeveer gelijktijdig of na de uitzending zijn. Een exact tijdstip is echter niet door de streamingdienst bekendgemaakt.

Bij NLZIET live (of achteraf) de All You Need Is Love Kerstspecial 2021 kijken

Videoland is echter niet de enige streamingdienst waar je online naar de AYNIL kerstspecial kunt kijken. NLZIET is een samenwerkingsverband tussen de publieke omroep en Talpa & RTL, waardoor daar de programma’s van streamingdiensten NPO Plus, RTL XL en KIJK kunnen worden gestreamd. Deze kunnen zowel live worden gezien als teruggekeken.

Ga direct naar de All You Need Is Love Kerstspecial op NLZIET om te beginnen met kijken. Daar kun je de aflevering van vorig jaar terugkijken, maar ook die van dit jaar is er natuurlijk gelijktijdig of na de TV-uitzending te zien.

Hoe laat is de All You Need Is Love Kerstspecial 2021 van 2021 te zien?

Op TV wordt de romantische special uitgezonden op 24 december 2021 om 20:00 uur op RTL 4. Gelijktijdig kun je live via Videoland en NLZIET naar de uitzending kijken, maar daarna is ook online terugkijken mogelijk. Of dit tegelijkertijd of na de TV-uitzending mogelijk zal worden, is momenteel nog niet bekend. Volgens de content kalender van Videoland zal het echter nog dezelfde dag zijn.

Corona gooit geen roet in het eten

In de onderstaande video van vorig jaar is te zien dat de programmamakers al het hele jaar een prachtige serie neer hebben kunnen zetten, ondanks de Coronamaatregelen die het moeilijk maakten om elkaar fysiek aan te raken. Ook voor de Kerstspecial hebben de makers weer alles uit de kast gehaald om liefdes in persoon te kunnen herenigen. In 2021 zal dat natuurlijk niet anders zijn.

All You Need Is Love 2020

Afbeelding ter illustratie

Wij zijn gek op het streamen van films, series, sport, podcasts en luisterboeken. Jij ook? Volg ons dan via onze website en social media kanalen voor het laatste nieuws over de beste content op de streamingdiensten in Nederland.