All You Need Is Love Kerstspecial is vanaf vanavond te zien op Videoland

Lekker zwijmelen voor de TV vanavond! Traditiegetrouw is op kerstavond (24 december) de All You Need Is Love Kerstspecial 2020 te zien. Om 20:30 uur zal de speciale aflevering van het romantische programma waarin liefdes verenigd worden door Robert ten Brink a.k.a. Dr. Love te zien zijn op RTL 4. Naar verwachting verschijnt gelijktijdig deze speciale aflevering op Videoland.

All You Need Is Love Kerstspecial 2020 op Videoland

Robert ten Brink brengt volledig volgens de traditie van vele gezinnen in Nederland weer een stukje liefde naar alle huiskamers. Zo kun je voor de televisie gaan genieten van de Kerstspecial van het romantische televisieprogramma All You Need Is Love op 24 december 2020 om 20:30 uur.

Videoland heeft laten weten dezelfde dag nog de special ook op het video on demand-platform te zetten (zoals te zien in het overzicht met nieuwe films en series op Videoland in december), dus naar verwachting zal dit ongeveer gelijktijdig zijn. Een exact tijdstip is echter niet door de streamingdienst bekendgemaakt.

Het volledige aanbod van films en series op Videoland vind je bij de pagina met het complete Videoland aanbod.

Corona gooit geen roet in het eten

In de onderstaande video is te zien dat de programmamakers al het hele jaar een prachtige serie neer hebben kunnen zetten, ondanks de Coronamaatregelen die het moeilijk maken om elkaar fysiek aan te raken. Ook voor de Kerstspecial hebben de makers weer alles uit de kast gehaald om liefdes in persoon te kunnen herenigen.

All You Need Is Love 2020