Waar kun je de serie ‘Victorious’ (2010-2013) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de serie ‘Victorious’ online kijken kunnen. In dit artikel geven wij aan of deze titel uit 2010 met een IMDb-score van 7 uit 10 op het moment van schrijven te zien is op streamingdiensten als Amazon Prime Video, Apple TV+, Canal+ Series, CineMember, Disney+HBO MaxNetflix, NLZIET, Pathé Thuis, SkyShowtime, ViaplayVideoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Serie ‘Victorious’ uit 2010 online kijken: bij welke streamingdiensten kan dat?

De serie Victorious is een titel uit het jaar 2010 in het genre ‘Drama’. Hij wordt door kijkers gemiddeld beoordeeld met een score van 7, maar waar kun je deze serie als streamer eigenlijk online vinden? Dat hebben we in de onderstaande tabel samengevat op basis de meest recente bij ons bekende gegevens. De beschikbaarheid is altijd onderhevig aan live wijzigingen in het aanbod van de video on demand-platforms. Hiervoor kun je ook het aanbod van al deze streamingdiensten raadplegen en via de link in de tabel kun je de officiële website van de desbetreffende videodienst bezoeken.

✅ SkyShowtime➡️ Ga meteen naar Victorious bij SkyShowtime. Via deze streamingdienst kijk je alle beschikbare seizoenen van de serie in Nederland. Als je je nu aanmeldt, dan kijk je de eerste 7 dagen gratis.
⛔ Disney+Als abonnee van Disney+ kijk je naar films van Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic en Star. Deze titel is er momenteel echter niet te vinden.
⛔ HBO MaxHBO Max vertoont films en series van HBO, Warner Bros., DC, Cartoon Network, Max Originals en meer in Nederland. Deze titel kijk je er echter momenteel niet.
⛔ ViaplayViaplay staat bekend om het grote sportaanbod, maar er zijn ook veel films en series te zien. Deze titel is echter niet in het aanbod opgenomen op het moment van schrijven.
⛔ Pathé ThuisJe kunt bij Pathé Thuis een breed aanbod van films huren of kopen zonder abonnement, maar deze titel is er niet te zien.
⛔ Amazon Prime VideoMet een abonnement bij Prime Video, de streamingdienst van Amazon, kun je op het moment van schrijven niet naar deze titel kijken.
⛔ NLZIETBij de laatste check vonden we deze serie niet terug in het aanbod van NLZIET.
⛔ Canal+ SeriesBij Canal+ Series maakt deze titel momenteel geen onderdeel van het film- en serieaanbod uit.
⛔ Apple TV+In het aanbod van Apple TV+ is deze serie momenteel niet te vinden.
⛔ CineMemberVia het aanbod van CineMember kun je deze serie nu niet streamen.
✔ NetflixOp het moment van schrijven is enkel seizoen 1 van de serie ‘Victorious’ in het aanbod van Netflix in Nederland opgenomen.
✔ VideolandOp het moment van schrijven is enkel seizoen 1 van de serie ‘Victorious’ in het aanbod van Videoland opgenomen.

Gratis online kijken naar Victorious

Uit het bovenstaande overzicht blijkt dat de serie Victorious bij onze laatste check niet op Amazon Prime Video, niet op Apple TV+, niet op Canal+ Series, niet op CineMember, niet op Disney+, niet op HBO Max, wel op Netflix, niet op NLZIET, niet op Pathé Thuis, wel op SkyShowtime, niet op Viaplay en wel op Videoland te zien is.

De beschikbaarheid van een gratis mogelijkheid om films en series als deze titel te kijken bij streamingdiensten hangt af van het toegepaste abonnementsmodel. In ons overzicht van alle streamingdiensten in Nederland vind je meer informatie over deze opties en daarnaast kun je het lijstje met de kosten per videodienst raadplegen om uit te vinden hoeveel een abonnement momenteel kost. Verder hebben we in ons artikel over gratis naar films en series op streamingdiensten kijken vermeld waar je momenteel kosteloze proefperiodes kunt gebruiken en hoe je maximale korting op een lidmaatschap kunt claimen.

Streaming informatie over deze serie

De 16-jarige Tori Vega heeft jarenlang in de schaduw van haar oudere zus Trina gestaan, maar nu ze is toegelaten op de Hollywood Arts School, een middelbare school voor podiumkunsten, krijgt ze de kans om in de schijnwerpers te staan.

TitelVictorious
Jaar2010
SoortSerie
CategorieDrama
IMDb-cijferGemiddeld 7 uit 10

Victorious | De eerste 5 minuten 🎬 | Nickelodeon Nederlands

Synopsis: SkyShowtime