Op welk TV-kanaal zit de zender Viaplay Xtra per provider? | Ziggo, KPN, etc.

Meerdere providers hebben een speciaal kanaal ingesteld, waarmee het mogelijk is om lineair naar Formule 1-uitzendingen te kijken op je TV. Zo kun je naar de zender Viaplay Xtra kijken via onder andere Ziggo, KPN en andere aanbieders. In dit artikel vind je op welk kanaal deze F1-zender van streamingdienst Viaplay te vinden is bij alle providers en wat je kunt doen als je geen toegang hiertoe hebt.

Meld je nu aan bij Viaplay en kijk met 25% korting onbeperkt naar alle sporten (Formule 1, darts, voetbal, etc.), films en series ✅

Op dit TV-kanaal vind je de zender Viaplay Xtra bij Ziggo, KPN en andere providers

Allereerst is het goed om te weten dat je alleen toegang krijgt tot het kanaal Viaplay Xtra op televisie wanneer je je abonnement op de streamingdienst hebt afgesloten via bijvoorbeeld Ziggo, KPN, DELTA, Caiway of een andere aanbieder die abonnementen verstrekt. Vervolgens kun je hieronder vinden op welk televisiekanaal de zender Viaplay Xtra te vinden is. Hierop kun je alleen naar de uitzendingen van het Formule 1-seizoen kijken.

Mocht je bij T-Mobile een abonnement hebben afgesloten, dan is er helaas niet een televisiekanaal voor jou te vinden. Daarnaast is ook van andere providers als Canal Digitaal, Online.nl, Youfone, etcetera nog niet bekend of er een beschikbaarheid van Viaplay Xtra zal komen.

Wat te doen als je geen toegang tot TV-kanaal 200 of 225 hebt

Mocht je een Viaplay abonnement rechtstreeks bij de streamingdienst hebben afgesloten of via een provider die geen TV-kanaal aanbiedt, dan zijn er nog steeds meer dan genoeg mogelijkheden om op je televisie naar de race te kijken. Je vindt er alles over in ons artikel over Viaplay op TV.

Verder is het eenvoudig te checken welke apparaten een Viaplay app hebben. Zo kun je misschien wel gewoon via jouw Smart TV of Mediabox naar de uitzending kijken en heb je helemaal geen lineair kanaal nodig. Een extra simpele optie is het gebruik van een mediaplayer als de Chromecast of Apple TV.

Wij zijn gek op het streamen van films, series, sport, podcasts en luisterboeken. Jij ook? Volg ons dan via onze website en social media kanalen voor het laatste nieuws over de beste content op de streamingdiensten in Nederland.