Viaplay voucher code in Nederland: zo werkt het

We krijgen veel vragen binnen van nieuwe Viaplay abonnees die op zoek zijn naar een voucher code in Nederland. Ze hopen korting te kunnen score bij het claimen van de huidige aanbieding van de nieuwe streamingdienst voor Formule 1, darts, films, series en andere sporten. We leggen hier uit hoe het precies werkt of er nu kortingscodes beschikbaar zijn.

Voucher code voor Viaplay in Nederland

Begin vorig jaar ging de website van Viaplay in Nederland eindelijk van het slot, want na de aanbiedingen van meerdere providers besloot ook de streamingdienst zelf een aantrekkelijke actie te lanceren. Wanneer je de actie wilt claimen, dan staat er echter bij het registreren op de pagina “Ik heb een vouchercode” vermeld. Dat wakkert de interesse van echte Hollanders natuurlijk behoorlijk aan, want: korting! Nu is het belangrijk om te weten dat er momenteel één beschikbare deal in omloop is. Je betaalt nu 20% minder voor een jaarlijks abonnement, want die kosten zijn i.p.v. het maandabonnement van (12 x 15,99 =) €191,88 verlaagd naar slechts twaalf keer €12,79. Dat is dus 38,40 euro korting. 👉 Je kunt hier op de officiële website van Viaplay deze huidige deal claimen. En daar heb je geen voucher code voor nodig. Belangrijk: binnenkort gaat de maandprijs van Viaplay omhoog naar €17,99 p/m. Als je een jaarabonnement afsluit vóór dat moment, dan bespaar je dus eigenlijk 29% per maand en dus ruim €62 per jaar.

Viaplay is een internationale streamingdienst, wat betekent dat het systeem al klaar stond voor publicatie in Nederland. Mogelijk is de optie voor een voucher code ingebouwd voor partners, werknemers, pers of andere mensen die toegang moeten krijgen tot de videodienst. Dit is echter niet met zekerheid te zeggen. Wel vertoont de website informatie over de voucher code (vermoedelijk dus afkomstig uit het buitenlandse systeem), waarbij wordt uitgelegd dat je dat veld kunt gebruiken om je aanbieding te activeren. Daarna moet er altijd een betaalwijze worden bevestigd vanwege studiorechten en moet worden bevestigd dat je ten minste 18 jaar oud bent.

Zo pak je maximale korting op een Viaplay abonnement

Ondanks het gebrek aan andere voucher codes zijn er toch genoeg manieren om momenteel de grootste korting te pakken op een abonnement. Er worden namelijk heel wat kortingsacties georganiseerd, ofwel door de streamingdienst zelf ofwel door partners. Zo hebben wij al eerder in een artikel de verschillende kosten van Viaplay abonnementen samengevat, zoals die beschikbaar zijn bij meerdere aanbieders in Nederland.

Ook schreven we hoe je gratis F1 kijkt in 2024 en hielden we je op de hoogte van de manieren om Viaplay op tv en via een app te kijken. Goed om te weten: naast de actie van Viaplay zelf is er ook een samenwerking met de tv- en internet-aanbieders Ziggo, KPN, Odido, Caiway en DELTA aangekondigd.

Formule 1, darts, films, series en meer

Uit een poll in de Viaplay Facebook-groep blijkt dat kijkers van de streamingdienst zich voornamelijk bij het platform aansluiten vanwege de verkregen rechten voor de Formule 1, maar daarnaast zal er nog veel meer te zien zijn. Zo kun je er genieten van het voetbal uit de Duitse Bundesliga en Engelse Premier League, maar wordt ook darts, KSW en een mooie selectie van films, series en eigen Original programma’s uitgezonden.

Misschien heb je dan geen voucher code, maar het maakt de tijdelijke aanbieding nóg interessanter om te kunnen genieten van alles wat er op de streamingdienst te zien is. In ons overzicht van het aanbod van Viaplay in Nederland houden we je op de hoogte van alle content die op de streamingdienst zal verschijnen. Ook vind je op de nieuws- en informatiepagina van Viaplay alles wat we tot nu toe over de streamingdienst weten.