Dit zijn de 10 meest bekeken films en series op Viaplay (week 16 van 2022)

Benieuwd wat de 10 populairste films en series van Viaplay zijn op dit moment. De streamingdienst voegt dagelijks nieuwe films en series toe, maar laat ook weten naar welke titels het meest wordt gekeken. In dit overzicht vind je de Top 10 van meest bekeken films en series op Viaplay in week 16 van 2022 (19-25 april) met het verhaal en de trailer erbij.

Meld je nu aan bij Viaplay en krijg gratis F1 TV Pro in een lidmaatschap met alle sporten (Formule 1, darts, voetbal, etc.), films en series ✅

10x Meest bekeken films en series op Viaplay in week 16 (2022)

Hieronder vind je een overzicht trailer en verhaal van de titels die op het moment van schrijven het meest bekeken worden op de streamingdienst Viaplay. Eerst wordt de Top 5 van series genoteerd, waarna de Top 5 van films volgt.

De vijf populairste series van deze week

5. Walker (2 seizoenen)

Cordell Walker is weduwnaar en vader van twee kinderen met een eigen morele code. Hij keert terug naar Austin nadat hij twee jaar undercover heeft gewerkt en ontdekt dat er thuis nog harder moet worden gewerkt.

4. Real Housewives of Beverly Hills (7 seizoenen)

Luxe, rijkdom en privileges, de echte huisvrouwen van Beverly Hills hebben het allemaal. Letterlijk. Maar deze overvloedige levensstijl zorgt voor heel veel drama…

3. The Following (3 seizoenen)

Voormalig FBI-agent Ryan Hardy helpt het bureau bij het opsporen van een beruchte seriemoordenaar die hij jaren eerder al mee had gevat. De moordenaar is uit de gevangenis ontsnapt en is terug gaan moorden.

2. Keeping Up With The Kardashians (20 seizoenen)

Maak kennis met Kim, Kourtney, Khloé, Kendall, Kylie en moeder Kris, de supersterren van reality-tv. Het zijn stuk voor stuk prachtige ronde drama queens.

1. The Good Doctor (4 seizoenen)

Dr. Shaun Murphy, een jonge chirurg met savantsyndroom, wordt aangenomen op de afdeling chirurgie van een prestigieus ziekenhuis. De vraag wordt: kan iemand die moeilijkheden heeft om met mensen om te gaan wel hun leven redden?

De vijf best bekeken films van deze week

5. Verstappen – Lion Unleashed (2022)

Max Verstappen Lion Unleashed F1 documentaire Viaplay 2022
Film: Verstappen – Lion Unleashed (2022) | Beeld: NENT Group / Viaplay

In een exclusief gesprek met Viaplay kijken Max Verstappen, zijn vader Jos en manager Raymond terug op het zinderende Formula 1® seizoen van 2021 en hoe Max een wereldkampioen werd.

4. The Croods (2013)

Een tienermeisje haat de strikte regels van haar ouderwetse vader om hun gezin veilig te stellen in een gevaarlijke wereld, en een toekomstgerichte jongen waarschuwt voor aankomende rampen. Een wanhopig avontuur begint.

3. Secretary (2002)

Een jonge vrouw, is onlangs ontslagen uit een psychiatrische inrichting en vindt een baan als secretaresse bij een veeleisende advocaat. Hun werkrelatie verandert in een seksuele en sadomasochistische relatie.

2. Seventh Son (2014)

Het enige overgebleven lid van een mystieke orde gaat op zoek naar de laatste Zevende Zoon.

1. Pale Rider (1985)

Een mysterieuze vreemdeling rijdt een westers mijnbouwstadje binnen en zorgt voor de broodnodige opluchting onder de goudzoekers.

Alle films en series die op Viaplay verschijnen per week en maand

Benieuwd welke films elke afgelopen maand op Viaplay zijn verschenen? Dat vind je in het overzicht met nieuwe films en series op Viaplay per maand. Ook kun je in dit overzicht alvast vooruit kijken om te zien welke titels nieuw op de streamingdienst komen in de volgende maanden.

Volledige aanbod van de streamingdienst

Op Streamwijzer is ook het complete aanbod van Viaplay in Nederland te vinden. In de tabel vind je dagelijks welke films en series nieuw op de streamingdienst zijn verschenen.


Synopsissen: Viaplay