Dit zijn de 10 meest bekeken films en series op Viaplay (week 13 van 2022)

Benieuwd wat de 10 populairste films en series van Viaplay zijn op dit moment. De streamingdienst voegt dagelijks nieuwe films en series toe, maar laat ook weten naar welke titels het meest wordt gekeken. In dit overzicht vind je de Top 10 van meest bekeken films en series op Viaplay in week 13 van 2022 (28 maart – 3 april) met het verhaal en de trailer erbij.

Meld je nu aan bij Viaplay en krijg 20% korting op een jaarabonnement met sport (Formule 1, darts, voetbal, etc.), films en series ✅

10x Meest bekeken films en series op Viaplay in week 13 (2022)

Hieronder vind je een overzicht trailer en verhaal van de titels die op het moment van schrijven het meest bekeken worden op de streamingdienst Viaplay. Eerst wordt de Top 5 van series genoteerd, waarna de Top 5 van films volgt.

De vijf populairste series van deze week

5. Keeping Up With The Kardashians (20 seizoenen)

Maak kennis met Kim, Kourtney, Khloé, Kendall, Kylie en moeder Kris, de supersterren van reality-tv. Het zijn stuk voor stuk prachtige ronde drama queens.

4. Blue Mountain State (3 seizoenen)

Op Blue Mountain State, de meest gerenommeerde campus van het land, maken de atleten kennis met de extreme hoogtes – en laagtes – van bij van de weinigen te horen die door de hele campus worden vereerd. Van deze serie is helaas geen trailer beschikbaar, maar via de groene knop hieronder begin je direct met kijken.

3. Walker (2 seizoenen)

Cordell Walker is weduwnaar en vader van twee kinderen met een eigen morele code. Hij keert terug naar Austin nadat hij twee jaar undercover heeft gewerkt en ontdekt dat er thuis nog harder moet worden gewerkt.

2. The Good Doctor (4 seizoenen)

Dr. Shaun Murphy, een jonge chirurg met savantsyndroom, wordt aangenomen op de afdeling chirurgie van een prestigieus ziekenhuis. De vraag wordt: kan iemand die moeilijkheden heeft om met mensen om te gaan wel hun leven redden?

1. Verstappen – Master of the Track (1 seizoen)

In deze 22e aflevering van de simraces van Viaplay Production doet wereldkampioen Max Verstappen elk circuit aan op de 2022 Formule 1-kalender. Hij bekijkt elk circuit van Midden-Oosten, Europa, Azië en de Amerika’s.

De vijf best bekeken films van deze week

5. The Girl with the Dragon Tattoo (2011)

Terwijl ze een moord proberen op te lossen, die 40 jaar eerder werd gepleegd, ontdekken een verdachte journalist en de mysterieuze computerhacker Lisbeth Salander, dat zelfs de rijkste families lijken in hun kast hebben.

4. RocknRolla (2008)

Twee criminelen investeren in vastgoed, maar hebben al snel een grote schuld bij een gangster. Wanneer diens accountant hen vertelt over een zakelijke transactie, besluiten de twee het geld te stelen.

3. Passengers (2016)

Twee ruimtereizigers worden 90 jaar te vroeg wakker uit hun winterslaapcabines en genieten van een ontluikende romance, totdat ze ontdekken dat hun schip in gevaar is.

2. Tomb Raider (2018)

Lara Croft verlaat Londen op zoek naar een mythisch eiland in de hoop de mysterieuze dood van haar vader op te lossen. Haar haarscherpe geest en blinde vertrouwen zijn haar enige wapens!

1. Verstappen – Lion Unleashed (2022)

Max Verstappen Lion Unleashed F1 documentaire Viaplay 2022
Film: Verstappen – Lion Unleashed (2022) | Beeld: NENT Group / Viaplay

In een exclusief gesprek met Viaplay kijken Max Verstappen, zijn vader Jos en manager Raymond terug op het zinderende Formula 1® seizoen van 2021 en hoe Max een wereldkampioen werd.

Alle films en series die op Viaplay verschijnen per week en maand

Benieuwd welke films elke afgelopen maand op Viaplay zijn verschenen? Dat vind je in het overzicht met nieuwe films en series op Viaplay per maand. Ook kun je in dit overzicht alvast vooruit kijken om te zien welke titels nieuw op de streamingdienst komen in de volgende maanden.

Volledige aanbod van de streamingdienst

Op Streamwijzer is ook het complete aanbod van Viaplay in Nederland te vinden. In de tabel vind je dagelijks welke films en series nieuw op de streamingdienst zijn verschenen.


Synopsissen: Viaplay