Dit zijn de 10 meest bekeken films en series op Viaplay (week 10 van 2022)

Benieuwd wat de 10 populairste films en series van Viaplay zijn op dit moment. De streamingdienst voegt dagelijks nieuwe films en series toe, maar laat ook weten naar welke titels het meest wordt gekeken. In dit overzicht vind je de Top 10 van meest bekeken films en series op Viaplay in week 10 van 2022 (7-13 maart) met het verhaal en de trailer erbij.

Meld je nu aan bij Viaplay en krijg gratis F1 TV Pro in een lidmaatschap met alle sporten (Formule 1, darts, voetbal, etc.), films en series ✅

10x Meest bekeken films en series op Viaplay in week 10 (2022)

Hieronder vind je een overzicht trailer en verhaal van de titels die op het moment van schrijven het meest bekeken worden op de streamingdienst Viaplay. Eerst wordt de Top 5 van series genoteerd, waarna de Top 5 van films volgt.

De vijf populairste series van deze week

5. Epstein’s Shadow: Ghislaine Maxwell (1 seizoen)

We onderzoeken de machtige, geconnecteerde en mysterieuze Ghislaine Maxwell, wiens leven een erg nare wending neemt wanneer ze Jeffrey Epstein, de seriële zedendelinquent, ontmoet.

4. The Good Wife (7 seizoenen)

Advocate Alicia Florrick moet de toekomst van haar gezin in handen nemen nadat haar echtgenoot in de gevangenis belandt na een schandaal met seks en politieke corruptie.

3. F1 Talks (1 seizoen)

Recensie Viaplay eerste indruk streamingdienst
Serie: ‘F1 Talks – Mika, David, Tom’ (2022) | Beeld: NENT Group / Viaplay

In deze tweedelige Viaplay Original bespreken en analyseren Mika Häkkinen, David Coulthard en Tom Kristensen de coureurs uit het verleden en het heden van de Formula 1®. Moderator: Amber Brantsen.

2. Partisan (1 seizoen)

Jonny krijgt een baan in een afgesloten gemeenschap waar een succesvolle biologische boerderij gerund wordt. Hij komt er al snel achter dat de regels en routines er enigszins onorthodox zijn.

1. Dr. Death (1 seizoen)

Dr. Death is gebaseerd op de succesvolle podcast van Wondery en vertelt het schokkende, waargebeurde verhaal van dr Christopher Duntsch, een ogenschijnlijk slimme, jonge neurochirurg met een succesvolle praktijk. Maar schijn bedriegt…

De vijf best bekeken films van deze week

5. The Man From U.N.C.L.E. (2015)

Begin jaren zestig nemen een CIA-agent en een KGB-agent deel aan een gezamenlijke missie tegen een mysterieuze criminele organisatie, die werkt aan de ontwikkeling van kernwapens.

4. RocknRolla (2008)

Twee criminelen investeren in vastgoed, maar hebben al snel een grote schuld bij een gangster. Wanneer diens accountant hen vertelt over een zakelijke transactie, besluiten de twee het geld te stelen.

3. The Square (2007)

Een decadente curator kampt met een existentiële crisis, net als zijn galerie. Hij huurt een pr-team in om een hype te lanceren voor zijn beroemde Zweedse museum, wat eindigt in een regelrechte ramp.

2. Verstappen – Lion Unleashed (2022)

Max Verstappen Lion Unleashed F1 documentaire Viaplay 2022
Film: Verstappen – Lion Unleashed (2022) | Beeld: NENT Group / Viaplay

In een exclusief gesprek met Viaplay kijken Max Verstappen, zijn vader Jos en manager Raymond terug op het zinderende Formula 1® seizoen van 2021 en hoe Max een wereldkampioen werd.

1. Men in Black 3 (2012)

Agent Jay reist terug in de tijd naar 1969, waar hij samenwerkt met een jongere versie van agent Kay om te voorkomen dat een kwaadaardige vreemdeling de toekomst vernietigt.

Alle films en series die op Viaplay verschijnen per week en maand

Benieuwd welke films elke afgelopen maand op Viaplay zijn verschenen? Dat vind je in het overzicht met nieuwe films en series op Viaplay per maand. Ook kun je in dit overzicht alvast vooruit kijken om te zien welke titels nieuw op de streamingdienst komen in de volgende maanden.

Volledige aanbod van de streamingdienst

Op Streamwijzer is ook het complete aanbod van Viaplay in Nederland te vinden. In de tabel vind je dagelijks welke films en series nieuw op de streamingdienst zijn verschenen.


Synopsissen: Viaplay