T-Mobile biedt 4 maanden gratis Viaplay aan

Inmiddels is al bekend dat je bij Ziggo en KPN flinke korting aangeboden krijgt op een abonnement bij Viaplay, een nieuwe streamingdienst voor Formule 1, darts, voetbal en films en series in 2022. Maar hoe zit dat als je klant bent of wordt bij de provider T-Mobile? We laten je hieronder weten of daar ook korting wordt aangeboden en of je via de aanbieder een lidmaatschap bij de videodienst kunt afsluiten.

Vier maanden gratis naar Viaplay kijken bij T-Mobile

In een persbericht dat op 3 februari door T-Mobile werd uitgestuurd, liet de provider weten dat zij met de nieuwe streamingdienst een meerjarig partnership in Nederland aan zijn gegaan. Hierdoor krijgen klanten van T-Mobile die een nieuw vast 1-jarig internetabonnement nemen 4 maanden gratis toegang tot Viaplay. Dit geldt voor nieuwe klanten en huidige klanten die hun abonnement verlengen. Na de 4 gratis maanden betaal je tot 1 augustus 2022 voor het Viaplay abonnement €9,99 per maand, waarna de prijs over gaat naar de gebruikelijke kosten van €13,99 p/m. Deze aanbieding kan nu als pre-order worden geclaimd en geldt wanneer een internetabonnement wordt afgesloten, eventueel in combinatie met TV en Vast Bellen. Een nieuw mobiel abonnement doet niet mee aan de actie.

Verder laat de telecomaanbieder weten dat het in een latere fase mogelijk zal worden om Viaplay als add-on abonnement aan je TV- en internetpakket toe te voegen. Vooralsnog is niet bekend wanneer deze optie beschikbaar wordt en of er eventueel korting of gratis maanden bij gegeven worden.

Leo Hensen, directeur Marketing T-Mobile Nederland, laat weten: “We zijn er trots op dat we een overeenkomst hebben gesloten met Viaplay. We zijn erg blij dat we onze klanten toegang kunnen bieden tot het beste wat er te zien is in de wereld van sport, exclusief entertainment en een selectie van het beste uit Hollywood. T-Mobile is de snelst groeiende provider op vast internet in Nederland en dankzij dit partnership kunnen onze klanten op de eerste rij zitten tijdens alle actie.”

Ook Kim Poder, Chief Commercial Officer bij NENT Group, reageert: “Over slechts een paar weken kunnen Nederlandse kijkers zelf het unieke aanbod van Viaplay ervaren. We kijken er naar uit om samen te werken met T-Mobile in Nederland en hun klanten toegang te geven tot onze dienst. Van Viaplay Originals en internationale films en series, tot kindercontent en natuurlijk ’s werelds beste sportaanbod, we hebben voor ieder wat wils.’”

Meld je nu aan bij Viaplay en kijk met 25% korting onbeperkt naar alle sporten (Formule 1, darts, voetbal, etc.), films en series ✅

Dit wisten we al over T-Mobile en Viaplay

Vorige maand verscheen er een update van een moderator op het forum van T-Mobile. Hij beantwoordde op basis van berichten van klanten een aantal prangende vragen, waaronder wat er verandert nu Ziggo de rechten heeft verloren aan NENT Group, of je als T-Mobile klant nog steeds de Formule 1 kunt blijven kijken, hoe dat precies gaat werken en of er een speciale aanbieding zal worden gelanceerd.

Allereerst laat hij weten dat er geen aparte TV-zender komt, maar dat er wel OTT via de app kan worden gestreamd. Je wordt gerustgesteld, want als klant kun je gewoon nog de F1 volgen in 2022 door een abonnement op Viaplay af te sluiten of op F1 TV Pro. Daarnaast is de GP van Zandvoort de komende drie jaar bij de NOS te zien, net als alle samenvattingen.

Ten slotte laat de moderator weten dat T-Mobile momenteel in gesprek is met Viaplay om een mogelijke samenwerking aan te gaan met speciale aanbieding, net zoals dat momenteel het geval is bij KPN en Ziggo. Het bedrijf had echter nog geen berichtgeving over vordering in deze gesprekken naar buiten gebracht. Inmiddels weten we hier dus wel meer over.

KPN en Ziggo zijn T-Mobile voor: flinke korting op Viaplay voor nieuwe en bestaande klanten

KPN en Ziggo lieten op woensdag 26 januari 2022 weten dat ze, zowel voor nieuwe als voor bestaande klanten, hele aantrekkelijke aanbiedingen lanceren omtrent Viaplay abonnementen. Ook weten we dat T-Mobile, net als KPN en Ziggo, de mogelijkheden voor een lineaire F1-zender op TV aan het onderzoeken is.

KPN gaf aan dat nieuwe klanten 9 maanden gratis Viaplay kunnen kijken, terwijl bestaande klanten een actieprijs van €9,99 p/m aangeboden krijgen. Verder liet Ziggo weten dat bestaande en nieuwe klanten dezelfde kortingsactie krijgen. Zij betalen allemaal de eerste 4 maanden slechts €20,- om Viaplay uit te proberen, wat neerkomt op een bedrag van €5,- per maand (64% korting t.o.v. de gebruikelijke €13,99). Vervolgens wordt de prijs omgezet in een maandelijks bedrag van €9,99, wat nog steeds neerkomt op een actieprijs van 28% korting.

Meer informatie over Viaplay

Viaplay gaat vlak voor de eerste dagen van de F1-uitzendingen van start. Na de lancering van de streamingdienst op 1 maart zijn namelijk van vrijdag 10 maart 2022 tot zondag 12 maart 2022 de eerste testdagen op het circuit van Bahrein. Naast Formule 1 komt er nog veel meer sport, maar ook films en series. Je vindt het in het aanbod van Viaplay in Nederland.

Over alle andere bekendmakingen houden je op de hoogte via de nieuws- en informatiepagina van Viaplay op Streamwijzer. Ook lees je bij ons terug wat we tot nu toe weten over Viaplay.

Wij zijn gek op het streamen van films, series, sport, podcasts en luisterboeken. Jij ook? Volg ons dan via onze website en social media kanalen voor het laatste nieuws over de beste content op de streamingdiensten in Nederland.