T-Mobile biedt Viaplay in 2023 nog met dubbele korting aan

Na Ziggo en KPN volgde al snel ook T-Mobile door een samenwerking met Viaplay aan te kondigen, een nieuwe streamingdienst voor Formule 1, darts, voetbal en films en series in. Maar krijg je als klant van deze provider ook nog korting in 2023? We laten je hieronder weten of daar een aanbieding live is momenteel en of je een lidmaatschap bij de videodienst kunt afsluiten.

Korting bij T-Mobile: voordeliger naar Viaplay kijken via de provider

In een persbericht dat in februari vorig jaar door T-Mobile werd uitgestuurd, liet de provider weten dat zij met de nieuwe streamingdienst een meerjarig partnership in Nederland aan zijn gegaan. Hierdoor kregen klanten van T-Mobile die een nieuw vast 1-jarig internetabonnement nemen eerst 4 maanden gratis toegang tot Viaplay. Dit gold voor nieuwe klanten en huidige klanten die hun abonnement verlengen. Inmiddels is deze actie echter voorbij.

Vervolgens liet de telecomaanbieder weten Viaplay nu als add-on abonnement aan je tv- en internetpakket toe te voegen is. Daarbij is ook een dubbele actie gelanceerd. Allereerst kun je de eerste maand met 50% korting kijken, waarna je automatisch over gaat op de dan geldende prijs. Bij T-Mobile is dat nog tot 1 juni 2023 een lagere prijs van €13,99 per maand, terwijl je rechtstreeks bij Viaplay €15,99 per maand betaalt voor een abonnement op de streamingdienst. Wel kun je rechtstreeks bij de provider gebruik maken van de huidige aanbieding, waardoor je voor een jaarlijks lidmaatschap ook slechts 13,99 euro p/m hoeft af te rekenen.

Meld je nu aan bij Viaplay en kijk met 12,5% korting onbeperkt naar alle sporten (Formule 1, darts, voetbal, etc.), films en series ✅

Reacties op samenwerking

Leo Hensen, directeur Marketing T-Mobile Nederland, liet als reactie op het nieuws weten: “We zijn er trots op dat we een overeenkomst hebben gesloten met Viaplay. We zijn erg blij dat we onze klanten toegang kunnen bieden tot het beste wat er te zien is in de wereld van sport, exclusief entertainment en een selectie van het beste uit Hollywood. T-Mobile is de snelst groeiende provider op vast internet in Nederland en dankzij dit partnership kunnen onze klanten op de eerste rij zitten tijdens alle actie.”

Ook Kim Poder, Chief Commercial Officer bij NENT Group, reageerde: “Over slechts een paar weken kunnen Nederlandse kijkers zelf het unieke aanbod van Viaplay ervaren. We kijken er naar uit om samen te werken met T-Mobile in Nederland en hun klanten toegang te geven tot onze dienst. Van Viaplay Originals en internationale films en series, tot kindercontent en natuurlijk ’s werelds beste sportaanbod, we hebben voor ieder wat wils.’”

Dit wisten we al over T-Mobile en Viaplay

Al voordat de samenwerking bekendgemaakt werd, verscheen er een update van een moderator op het forum van T-Mobile. Hij beantwoordde op basis van berichten van klanten een aantal prangende vragen, waaronder wat er verandert nu Ziggo de rechten heeft verloren aan NENT Group, of je als T-Mobile klant nog steeds de Formule 1 kunt blijven kijken, hoe dat precies gaat werken en of er een speciale aanbieding zal worden gelanceerd.

Allereerst liet hij weten dat er (nog) geen aparte tv-zender kwam, maar dat er wel OTT via de app kan worden gestreamd. Klanten werden daarnaast al gerustgesteld door de belofte nog gewoon F1 te kunnen volgen door een abonnement op Viaplay af te sluiten of op F1 TV. Daarnaast is de GP van Zandvoort de komende drie jaar bij de NOS te zien, net als alle samenvattingen. Ten slotte liet de moderator weten dat T-Mobile toen al in gesprek was met Viaplay om een mogelijke samenwerking aan te gaan met speciale aanbieding, net zoals dat al het geval was bij KPN en Ziggo. Het bedrijf had echter nog geen berichtgeving over vordering in deze gesprekken naar buiten gebracht. Inmiddels weten we hier dus wél meer over. Over alle andere bekendmakingen houden je op de hoogte via de nieuws- en informatiepagina van Viaplay op Streamwijzer.