Zo vind je de Viaplay gids met alle programma’s (tv, app en laptop)

Veel mensen hebben een Viaplay-abonnement afgesloten vanwege de populaire live sportuitzendingen, zoals de Engelse Premier League, de Formule 1 en darts. Maar dan is het wel handig om te weten wanneer de wedstrijden en races uitgezonden worden. Heb jij de Viaplay gids met programma’s nog niet weten te vinden? In dit artikel leggen we uit hoe je die heel makkelijk kunt bekijken op je telefoon, laptop of tv.

→ Meld je nu aan bij Viaplay en krijg gratis F1 TV Pro in een lidmaatschap met alle sporten (Formule 1, darts, voetbal, etc.), films en series ✅

Waar is de Viaplay programmagids?

Viaplay heeft een handige programmagids waarmee je een compleet overzicht van de live uitzendingen kunt vinden. Deze is via de app op je televisie, de app op je telefoon of tablet en je browser op je laptop te bekijken. Hieronder leggen we uit hoe dit voor alle devices werkt.

Viaplay gids op je Smart TV

  1. Open de Viaplay-app.
  2. Klik in het linkermenu op ‘Sport’.
  3. Navigeer naar ‘Hoofduitzendingen’ en scroll helemaal naar rechts.
  4. Klik op ‘Tableau weergeven’. Nu zie je de programmagids van vandaag, maar je kunt bovenin ook doorklikken naar de volgende dagen.

Viaplay gids op je telefoon of tablet

  1. Open de Viaplay-app.
  2. Klik linksboven het menu open en klik dan op ‘Sport’.
  3. Klik rechtsboven op ‘Schema bekijken’. Nu zie je de programmagids van vandaag, maar je kunt bovenin ook doorklikken naar de volgende dagen.

Viaplay gids op je laptop

  1. Open Viaplay in je browser.
  2. Klik bovenin op ‘Sport’ (of klik hier om hier direct heen te gaan).
  3. Scroll omlaag totdat je de datum van vandaag ziet of gebruik de pijltjesknoppen om een specifieke dag te selecteren. In je browser kan je ook op specifieke sporten zoeken, met de knop naast de pijltjesknoppen.

Meer informatie over deze streamingdienst

Een voordeel van Viaplay is dat je wedstrijden niet alleen live kunt zien, maar elke sportuitzending ook in veel gevallen tot 48 uur lang kunt terugkijken. Zo hoef je niks meer te missen. Altijd op de hoogte blijven van het nieuws rondom Viaplay? Houd onze nieuwspagina in de gaten of sluit je aan bij de Facebook-groep met abonnees van Viaplay.

Viaplay in Nederland

Afbeelding ter illustratie

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.