Nieuwe streamingdienst Viaplay is nu live in Nederland met 413 films & series, sport en tijdelijke korting

Het zal je vast niet ontgaan zijn met alle artikelen over Viaplay op de website van Streamwijzer vandaag, maar deze nieuwe streamingdienst is vanaf vandaag (dinsdag 1 maart 2022) live in Nederland! Er zijn maar liefst 413 films en series direct aan het aanbod toegevoegd, waaronder een splinternieuwe documentaire met Max Verstappen. Ook blijkt er er tot 1 augustus 2022 een tijdelijke korting van €4 per maand (28% op de abonnementsprijs) te zijn gelanceerd.

Meld je nu aan bij Viaplay en krijg gratis F1 TV Pro in een lidmaatschap met alle sporten (Formule 1, darts, voetbal, etc.), films en series ✅

Viaplay voegt direct 412 films en series toe aan Nederlandse aanbod

Vanochtend publiceerden we direct een overzicht van alle 247 films die nu online staan bij Viaplay, gesorteerd op IMDb-cijfer. In de lijst vind je heel wat toptitels terug, waaronder de nieuwe Original documentaire Verstappen – Lion Unleashed, de biografische komedie War Dogs, The Prestige, Fargo, Black Hawk Down, Men in Black, The Twilight Saga, Dirty Dancing, Passengers, Minoes en nog heel veel meer.

Ook verscheen er een overzicht van alle 166 series online op onze website. Hierin vond je onder andere The Following terug, maar ook de Zweeds-Deense misdaadserie The Bridge, beide Apocalypse oorlogsdocumentaires (WWI en WWII), Normal People, The Killing, Blue Mountain State, The Good Fight, The Good Wife, Community, Frasier, Gangs of London en nog heel veel meer. Veel kijkplezier!

Overigens vind je een complete lijst met alle titels op de streamingdienst in het artikel met het volledige aanbod van Viaplay in Nederland. Dit overzicht wordt bijgewerkt met de films en series die in de toekomst toegevoegd zullen worden. Hiervan worden ook al een paar titels in het artikel genoemd, omdat de lancering hiervan al bevestigd is door de streamingdienst.

Korting van 28% (€4 per maand) voor nieuwe Viaplay abonnees

Gisterenavond was het voor sommige vroege vogels al mogelijk om de app van Viaplay te downloaden. Toen bleek dat het maandabonnement 28% goedkoper is dan verwacht.

Je betaalt tot en met 31 juli namelijk slechts €9,99 per maand in plaats van de €13,99 die hierna geldt. Dit nieuws kwam als een welkome verrassing voor abonnees die van plan waren zich met het maandabonnement aan te sluiten vanaf 1 maart.

Nog heel veel sportuitzendingen op komst

Je kent Viaplay waarschijnlijk van de uiterst populaire uitzendrechten van de Formule 1, maar er komt nog heel veel meer sport naar de streamingdienst. Je kunt er bijvoorbeeld ook naar darts kijken en daarnaast is er onder andere veel voetbal en KSW te zien.

Al deze uitzendingen zitten bij elkaar in één abonnementsvorm. Je kunt je dus niet los abonneren op alleen films en series of alleen sport. Viaplay biedt exclusief het totaalpakket aan in een lidmaatschap.