Is Viaplay maandelijks opzegbaar?

Voordat je een Viaplay-abonnement gaat afsluiten, is het wel handig om te weten of je er op elk moment van af zou kunnen. Mocht je Max Verstappen zat zijn of het aanbod toch niet zo aantrekkelijk vinden, dan is het wel fijn dat je er niet aan vast zit. Daarom stellen veel mensen ons de vraag: is Viaplay maandelijks opzegbaar? In dit artikel geven wij het antwoord.

Meld je nu aan bij Viaplay en kijk met 34% korting onbeperkt naar alle sporten (Formule 1, darts, voetbal, etc.), films en series ✅

Kan ik Viaplay op elk moment opzeggen?

Een maandabonnement Viaplay is maandelijks opzegbaar. Je kunt dit dus op elk willekeurig moment opzeggen en zit nergens langer dan een maand aan vast.

Wel belangrijk: met een jaarabonnement kun je niet maandelijks opzeggen. Dit soort abonnement heeft een bindende periode van 12 maanden. Zeg je dus eerder op, dan blijft je betaling geldig totdat de factuurperiode van één jaar geëindigd is. Daarna wordt het abonnement geannuleerd, stop je met betalen en verlies je de toegang tot je account. Hiertegenover staat wel het voordeel dat je voor dit lidmaatschap 34% minder betaalt dan voor een maandabonnement.

Viaplay opzeggen: zo werkt het

Gelukkig is het heel eenvoudig om je Viaplay-abonnement op te zeggen. Viaplay opzeggen doe je zo:

  1. Ga direct naar de officiële website van Viaplay en log in.
  2. Druk op het pictogram van je profiel in de rechtbovenhoek of klik op de knop van ‘Mijn account’.
  3. Klik op ‘Pakket annuleren’ en voer de stappen uit.

Nadat je het pakket geannuleerd hebt, ontvang je een bevestigingsmail. Tot het einde van de factuurperiode kun je je account blijven gebruiken, daarna stop je met betalen en wordt het account gedeactiveerd. Let op: dit is de manier om op te zeggen als je een Viaplay-klant bent. Heb je een abonnement via je tv-aanbieder, dan moet je contact opnemen met je provider om Viaplay op te zeggen. iTunes-klanten kunnen het pakket opzeggen onder ‘Abonnementen’.

Meer informatie over deze streamingdienst

Altijd op de hoogte blijven van het nieuws rondom Viaplay? Houd onze nieuwspagina in de gaten of sluit je aan bij de Facebook-groep met abonnees van Viaplay.

Viaplay in Nederland

Afbeelding ter illustratie

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.