Viaplay biedt voor het eerst proefperiode aan (10 dagen gratis)

Voor het eerst is het mogelijk om Viaplay voor een korte periode gratis uit te proberen. De streamingdienst heeft onlangs namelijk een proefperiode van 10 dagen geïntroduceerd. Ruim anderhalve week lang kun je voor niks het complete aanbod van de streamingdienst, bestaande uit films, series én sporten, bekijken. Je kunt je direct aanmelden voor een gratis proefperiode via de onderstaande knop of verder lezen voor meer informatie. Let op: de actie is tijdelijk en loopt slechts tot 31 mei 2023. Je hebt dus nog maar één dagje de tijd om je gratis proefabonnement af te sluiten.

Tijdelijke aanbieding: eerste 10 dagen gratis naar Viaplay kijken

Viaplay heeft een aantrekkelijke actie live gezet. Als nieuwe klanten nu hier bij Viaplay een abonnement afsluiten, dan kunnen ze de streamingdienst 10 dagen gratis uitproberen. Ruim anderhalve week lang kun je dus genieten van het complete aanbod van Viaplay.

Daarna wordt het proefabonnement automatisch omgezet naar een maandelijks abonnement (voor €15,99 per maand). Deze is iedere maand opzegbaar, dus als het aanbod je toch niet bevalt zit je er niet aan vast. Het is, voor zover bij ons bekend, voor het eerst dat het video on demand-platform een gratis proefperiode aanbiedt. Wel goed om te weten is dat het dus om een tijdelijke actie gaat; deze loopt slechts tot 31 mei 2023.

Wat is het aanbod van Viaplay in Nederland?

Maar wat kun je nu verwachten van het tijdelijke gratis Viaplay-abonnement? Deze streamingdienst heeft een gecombineerd en gevarieerd aanbod. Viaplay staat natuurlijk bekend als de streamingdienst die Formule 1 aanbiedt, maar ook andere sporten als voetbal (Bundesliga en Premier League), darts en MMA kun je hier kijken. Daarnaast biedt Viaplay honderden films en series aan. Denk hierbij aan grote titels als The Tudors, The Good Doctor en Elementary.

Uiteraard komen er continu nieuwe titels bij. Op Streamwijzer laten we iedere maand weten welke films en series er binnenkort op de planning staan, zodat je altijd op de hoogte bent van de laatste nieuwtjes en niks mist.

Bekijk het aanbod van Viaplay hier

Meer informatie over deze streamingdienst

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen rondom dit toffe platform? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en check regelmatig onze social media-kanalen. Verder volg je de laatste nieuwtjes rondom deze streamingdienst ook in de Facebook-groep met Nederlandse Viaplay-kijkers.

Viaplay in Nederland

Afbeelding ter illustratie

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.